chyba [MENTION=27133]saybot[/MENTION] dziś mi się objawił w lusterku wstecznym przy mdc przy Shellu ;)
Printable View
chyba [MENTION=27133]saybot[/MENTION] dziś mi się objawił w lusterku wstecznym przy mdc przy Shellu ;)
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej 159 na ładnych felach
Załącznik 197474
Outlet Park Szczecin
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/04/313.jpg
Ale felg to nie widać.
Jaki mądry :P
Wiesz jak zrobić żeby nie obracało zdjęć?? ;)
Rowerem jechałem i felgi się nie załapały, ale właściciel na pewno potwierdzi, że są ładne.
Pokażę, Ci na spocie ;).
Pozdrowienia dla posiadacza czarnej 159-ki(sedan) na tablicach CB, widzianej dzisiaj w Szczecinie :D
PS. Świetne felgi.
w niedziele, akurat przechodziłem przez pasy w ZS i mi ustąpiła drogę czarna 159 z ramkami autka.pl (od Tomka_krk)
przepraszam kierownika/kierowniczkę białej giueletty, której prawie wjechałem przed maskę gdzieś na trasie Kalisz Pom. - Stargard.
Nagle przed oczami wyskoczyła mi mega dziura w nawierzchni i omijałem. A Yanosik mówił, że "uwaga nibezpieczeństwo".
Przepraszam i pozdrawiam
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 spotkanej 05.05 na S3 w strone Gorzowa :D
Załącznik 200114
dziś 09.05. gdz. około 18 czarna GT na klubowych ramkach na skręcie z Śląskiej w Jagielońską pozdrowienia.
Pzdr dla srerbnej, oramkowanej GT na Z < S chyba :P w każdym razie Z :P >. Poznań- ul.Bukowska :D
[MENTION=27133]saybot[/MENTION] - nietrudno było Ciebie dziś zauważyć :P
śmigałeś potem na wake'u ? bo widziałem, że auto stało, później przejeżdżałem rowerem to też stało i chciałem podjechać, ale spotkałem koleżankę, zagadałem się i zniknąłeś gdzieś ;)
tak jest [MENTION=59502]mks[/MENTION]
wbiajaj na wake'a, ja praktycznie codziennie pływam więc mnie można tam zastać, a jek nie ma Brery to jestem Ducatem :)
Pozdrowionka dla granatowego alfoholicznego sportwagona 156 widzianego wczoraj na arkonce :)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 ze spojlerem na rejestracji ZPY widzianego dzisiaj w Rzgowie koło Łodzi :D
pozdrowienia dla właściciela Brerki wczoraj na Trygława :)
Pozdrawiam kremowego sportwagona 156 widzanego w Pogorzelicy. Szedłem w strone Niechorza w koszulce z logo AR :-)
Pozdrawiam! :D ZS017.. P-ń, Bukowska :D
Załącznik 202618
Załącznik 202803
Pozdrowienia dla Alfaholika na blachach ZLO dziś w Atrium w Koszalinie - auto na ramkach klubowych ;)
Pozdrowienie dla Kolegi w Julce na zgr w okolicach muzeum techniki :)
Dzisiaj w Trzęsaczu widziana GT ZGY i nie dojrzałem czy miała ramki, za kierownicą siedziała kierowniczka. Mrugnąłem długimi i łapka była, ale była zajęta rozmową z pasażerem że chyba nie zauważyła :) Pozdrawiam
Babcia i wnuczka, obie z rodziny QV
Załącznik 205646
Kiedyś, jak nie miałem jeszcze prawka (było to bardzo dawno temu) marzyłem o takiej 145 QV
Ta na zdjęciu niestety była już bardzo zmęczona życiem......
Ciemna 166 na tablicach ZP... dzięki za włączenie do ruchu ;) pozdrawiamy raz jeszcze
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/07/353.jpg
Fajna Alfa,fajne tło. Pozdrawiam.
Dzisiaj po południu.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kilkunastu ALF mijanych, z około 10 jedynie 2 była kumata. 1 - witana GT w okolicach Koszalina na blachach PJA...
2 - 156 która 1 mnie pozdrowiła długimi, a ja odmachałem.
Reszta - niekumata :]
Piękna bestyjka widziana o 19 w niechorzu
Załącznik 206458
Bez ramek,ale może nasza ;) Trasa Łobez Węgorzyno. Pozdrawiam.
Załącznik 208008
Czarny sedan w niedzielę w Szczecinie na ul. Szerokiej ok. 13:25 ;) Mrugnięte :)
17-08-2016 w Szczecinie niedaleko Pl. Żołnierza widziana biała Julcia z koniczynką ZKA. Pozdrawiam i zazdroszczę.
Kripp, złapałeś Doblo :D
To moja, brat nią śmiga i też pozdrawia!
Załącznik 208253
Ja ostatnio widziałem Barta w jego 147, dosc długo jechaliśmy obok siebie ale zapatrzony był na drogę :)
Pozdrawiam kolegę ze 166 bialo czarnej
widzianego wczoraj niedaleko Szczecina
Pozdrawiam Kolegę parkującego w Poznaniu, o poniższych blachach.:-)
Załącznik 209268
Szanowni, pilne pytanie do Was: czy wiecie może któż z naszego forum to jest? (nick) Chciałbym się z nim skontaktować.
Pozdrawiam!