To chyba byłam ja :),spieszyłam się i dlatego byłam lekko zdezorientowana,ale pomachałam....
Również pozdrawiam!!!
Printable View
Z tego powodu, ze ide zaraz spac bo jutro z samego rana wyjezdzam w trase moja GTV'ka ;P Chcialbym wszystkich pozdrowić, ktorych minę na trasie Zabrze> Wrocław> Legnica>Zielona Góra>Poznań ;)
pozdrawiam mikaak widzianego na wylocie z wadowic w kierunku na kraków.
No to rozdziewiczyłem wizytówki :D
1. Srebrna 147 na parkingu WSB
2. Czarna 159sw z hakiem zaraz obok parkingu WSB
Po wizytówce za wycieraczką:)
pozdrawiam
Ja też dwie rozdałem :) srebrna i ciemna 147 (SK oraz SO) stojące u mnie na osiedlu :)
Jutro kolejny atak :)
Ja pozdrawiam wszystko co leciało dziś od Katowic w kierunku Zawiercia, a było parę sztuk....by the way jakby ktoś znalazł na ul Katowickiej w DG kołpak oryginalny w miejscu gdzie teraz jest zwężka od strony SO przed zjazdem na S1 to dajcie znać:P chyba mi tam spadł bo zaliczyłem tam dziurę:( i teraz wyglądam jak kulawy musiałem wszystkie ściągnąć buuuuu
Pozdrawiam czarną Brerę WGR... widzianą rano w Krakowie na Kamieńskiego - łapki były :)
Hehehehehe to moja zona, bo jezdzi tymczasowo Alka;) Teraz sie dowiedziala, ze pozdrowienia to nie jest moj wymysl:) Zazwyczaj jezdzi Violinka dlatego byla nieco zaskoczona o co biega, bo fani volvo nie pozdrawiaja sie nawzajem:) Ale bardzo dziekuje, bo bylo jej bardzo milo:)
10 wizytówek dla Hala :)