a ja pozdrawiam biała lub srebna (nie pamiętam :) ) 159 SK...... z naklejka na szybie czerwoną (tył) alfaholicy.org S1 Łódź-Czestochowa dobrze że miałem kartkę i długopis bo pewnie kolega myślał że jakiś wariat cały czas macha w tym peugeocie
Printable View
a ja pozdrawiam biała lub srebna (nie pamiętam :) ) 159 SK...... z naklejka na szybie czerwoną (tył) alfaholicy.org S1 Łódź-Czestochowa dobrze że miałem kartkę i długopis bo pewnie kolega myślał że jakiś wariat cały czas macha w tym peugeocie
Przed 15 w gliwicach widziana Alfa zrzeszona, światełka wraz z powitanie były.
Ja pozdrawiam kolegę w 156 wciąganego na lawetę po godzinie 16 na DK 88 :). Ciekawe czy ktoś od nas miał pecha.
pozdrowienia dla posiadacza 156 1.9JTD SY*****, dzisiaj na Chorzowskiej w Bytomiu wyjeżdżałem z parkingu i zostałem obmrugany awaryjnymi ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki 145 mijanej dziś ok. 9 w Rabsztynie :)
I srebrnej 156 na drodze Wolbrom - Olkusz, której właściciel chyba zmieniał koło :P
Nie pozdrawiam srebrnej 156 SW FL z RAMKAMI na blachach SK, która nie potrafi się przywitać pomimo że jedzie za mną (awaryjki + łapka z mojej strony), a Pani za kierownicą zero reakcji.
Mam nadzieję że to była czyjaś żona/dziewczyna, która pożyczyła samochód i nie wie o co chodzi. Albo ktoś z Nas sprzedał samochód i zostawił ramki.
wczoraj w Knurowie na wysokości Państwowej Straży Pożarnej, czarna 156 SG . . . na naszych klubowych ramkach.
pomachane i odmachane.
i tak ma być :P
pozdrawiam,
Adam
Pozdrawiam czarną 159 widzianą dzisiaj rano na Kozielskiej w Gliwicach.