Rozumiem że to jest 17?. I jaki rozmiar opon masz założony?.
wsp italy zapewne - ale tego "strzelec" już nie sprawdził :-)
http://www.wspitaly.com/Wsp-Italy/Alfa-Romeo.html
są na forum ludzie którzy jeździli na tych wsp
nie ma źle
Z chinolami sprawa wygląda tak:
1. Prezentują się tak samo jak oryginalne
2. Napis Made in Italy nie oznacza że była ona tam robiona, jak zamawiasz kilkaset sztuk u nich to ci z tyłu wybiją Made By Zdzicho jak sobie zażyczysz, na szczęście jak to u nich zawsze coś nie tak, albo coś w cyferkach popier...., albo za jakiś czas zacznie ci lakier schodzić przy zaciskach od ciepełka- niestety wtedy to już po ptokach
3. O ich jakości dowiesz się jak załapiesz dziurę przy dużej prędkości- ja o takich felgach nigdy nie myślałem, widziałem na własne oczy jak w skręcanym podrabianym BBSie na zakręcie śruby pękły. Ogólnie jak pizdowato jeździsz to można się pchać
Teraz estetyka- 156 na nich nie będzie wyglądała dobrze, a za 1700 zyli można coś pewniejszego kupić i w tej kwocie odrestaurować.
dziwne . Obadaj se czy dobrze ci siedzi plastikowe nadkole bo przy takim setupie nie powinno obcierać ( no chyba ,że mocno załadowane auto ) . Często bywa ,że plastiki są poobrywane z tyłu i z przodu . Ode mnie kupił kolo felunek 18/8 ET 35 z oponą 215/40/18 i mi nic nie tarło a jemu na przodzie przy tak samo obniżonym aucie ( -40mm ) haratało gdzieś o plastik na byle dziurze . Jak na tyle miałem 225/40/18 to zdarzło się przytrzeć ale jak miałem zawalone auto po dach i jak wspomniałem na -40mm .
jakby ktos szukal ori 18 z GT to mam idealne szprychy szer 8 cali et 32 ,tzn po malowaniu:)srebrne
jakby ktos naciskal to mam tez ducati corse 18 cali czarne po malowaniu szer 7 cali et chyba 40,5
Właśnie posprawdzałem nadkola i jedno oberwane i szurało. Ale myślę że pewnie bez wymiany sprężyn z tyłu się nie obędzie bo strasznie miękko siedzi.