Pozdrawiam serdecznie kierowcę Gt na blachach RDE spotkanego dziś około godziny 15 - 16 w Dębicy . Machane było !
Printable View
Pozdrawiam serdecznie kierowcę Gt na blachach RDE spotkanego dziś około godziny 15 - 16 w Dębicy . Machane było !
Hmm, wlatywałem wczoraj o tej porze do Sanoka, ale z RMI, więc to chyba nie to :p Pozdrowienia dla wielu Alf widzianych w drodze nad Solinę i z, błękitna 156 SW chyba miała ramki, stała w korku w Lesku koło 18 :)
W drodze powrotnej na wylocie z Sanoka był spory korek spowodowany kolizją - tu również pozdrowienia dla kolegi w czarnej 159, który wpuścił mnie na zamek - swoją drogą nie ogarniam, korek na 3 kilometry, wszyscy stoją na prawym, ale lewy wolny... :) I to spojrzenie ludzi, gdy chcesz im się "na cwaniaka" wcisnąć przed maskę
Jak niebieska Brera to pewnie Ty:-D Ja właśnie wyjeżdżałem z Sanoka i złapałem Cię jak już prawie się miałyśmy, stąd możliwe że pomyliłem tablice:-D
Pozdrawiam
P.s teraz spojrzałem na zdjęcia w Twoim temacie i na 99% to byłeś Ty:-D
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 145 , spotkanego dziś po godzinie 19 w Milenium Hall w Rzeszowie :)
Również pozdrowienia dla kolegi ze 145 na obwodnicy na RLA po 15 :D
czarna 159 z ramkami widziana dzis przed 10 w Zyrakowie, zobaczylem w ostatniej chwili i tylko mrugalem awaryjnymi, nie wiem kto to ale pozdrawiam
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 RZE03... zaparkowanej na galerii Rzeszów - eleganckie felgi ^^