Pozdrowienia dla kierownika białej Julki RPZ 22222 widzianej koło Brico w Przeworsku. Pomachane, ale nie widziałem czy odmachane bo wchodziłem w zakręt
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika białej Julki RPZ 22222 widzianej koło Brico w Przeworsku. Pomachane, ale nie widziałem czy odmachane bo wchodziłem w zakręt
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla edka, którego alfa stała przed chwilą zaparkowana na jarosławskim rynku :)
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Giulietty widzianej przed chwilą na ul. Sanockiej we Wrocławiu. Były łapki w górze :-)
Ech telefon mi figle płata, pozdrawiam kolegów z Podkarpacia :-)
Witam - wakacje spędzam w BUKOWINA POLAŃCZYK - jest super u Was.Dzisiaj maiłem okazję jechać w kolumnie dwóch Belli 159 koloru Rosso i Czarnej - Pozdrowienia dla ich właścicieli i wszystkich Alfaholików z Podkarpacia !!!!!
pozdro dla wlasciciela/ki srebrnej 147 z ramkami i rej RZ i spora iloscia 3 w numerze zaparkowanej na parkingu pod Nowym Swiatem.
i jeszcze czarna 159SW z ramkami i rej TSZ na wylocie z Rzeszowa na Debice
W poprzedni tydzień przemierzając Bieszczady tyle Alfików...ale tylko jeden "odmachał" :( No cóż. Pozdr od czarnej GT na belgijskich blachach ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Osobiście macham tylko i wyłącznie klubowym, tj. z ramkami klubowymi - niemal zawsze odmachują. Nieklubowych Alf jest już taka masa, ogromna większość należy do zupełnie przypadkowych osób niemających pojęcia o naszej społeczności, bo było tanie i w miarę ładne to kupił.