-
No dokładnie szerokie kolo rządzi się swoimi prawami i tyle naciąg musi być.;p przecież mógł bym wpakować oponę 255 na podniesionym aucie dać twarde odboje i nic by nie obcieralo... No ale to bez sensu musi być nisko i wmiare spasowane z blotnikiem ;p
-
Nazar mega zestaw w 156 kapu, co? Ciekawe jak w SW by to wyglądało? Już wiem że do moich dystanse wpakuje... Kapu jakbys auto sprzedawał się odezwij, chętnie się zamienię. Jakiej firmy zawiecha?
Dodano po 6 minutes:
O ile niżej siedzi?
-
Alfa nie na sprzedaż będę ją trzymał najdłużej jak się da.:) zawieszenie bez szału tatechnix, nie mierzylem ile niżej od serii bo na gwincie smigam juz rok a żaden znajomy nie ma alfy 156 wiec nie porownam.
A kto wie koła może będą na sprzedaż na przyszły sezon bo ja już myślę nad czymś szerszym hehe
-
Czy na toorach p670 i standardowym zawieszeniu beda obcierac opony 225/45 ?
-
A kupiłeś w końcu te 18 czy szukasz do 17 calowych?
-
Mam juz 17tki wyproszkowane. Czekaja w garazu i chetnie bym juz zalozyl letnie opony po swietach. Z 18 nic nie wypalilo, a pozatym same 17 mnie wydoily zeby je doprowadzic do stanu :( Chce kupic albo fuldy sportcontroll albo dunlopy sport maxx rt ale nie wiem czy 215 czy 225 bo nie wiem czy bedzie obcierac czy nie.
-
Ja bym brał 215, tak jak patrzę to 225 by wlazły i pewnie nic by nie obcierało, ale lepiej mieć pewność, poza tym do 120 kuni 215 to i tak nadto
-
Te Toory to 7,5" więc więcej niż 215/45 nie potrzebne.
-
225 sa tansze [emoji14] To za nimi przemawia.
225 dunlopy kosztuja 330zl a 215 pomad 400
-
Zawsze mozesz wybrac jeszcze inna opone ;)
Temat jyz kilka razy przeszedl przez to forum. I wiele osob po kupnie 225 narzekalo na tarcie i zalowali ze nie kupili 215. Kwestia szerokosci i wartosci et felgi.
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)