Czyja 156 stała rozbita przed przejściem dla pieszych na Legnickiej na wysokości Magnolii?
Printable View
Czyja 156 stała rozbita przed przejściem dla pieszych na Legnickiej na wysokości Magnolii?
Aaaaaaaaaaaaaaaa ! I pozdro dla kolegi ze 166'tki na blachach DZA jadącego wczoraj od Wrocka :) Ten jadący za autobusem, który Ci odmachał i odmrugał to ja ! :D
Blachy kończące się na 'TM' :) - Kolega był tu, albo na Alfaclubie ; )
Dzisiaj na Otwartej znów widziana 147, której kiedyś włożyłem wizytówkę za wycieraczkę ; )
czy zólta alfa na nowodworskiej to alfa Carlosa? ps. mam znowu załozone ramki na szarej 156 ale jeszcze na niemieckich numerach :D pozdrawiam z Nowego Dworu :) i do zobaczenia na wrocławskich ulicach...aha wczoraj przy Astrze(przed PKO) zaparkowana 159SW na ramkach DW*** kolor jakby brązowy ;)
czyje to Alfy GT stały w niedzielę 14-04-2013 pod Juraparkiem w Krasiejowie. Rzadko spotykane, a tu dwie jak na zawołanie :)
Pozdrowienia dla właścicieli alfy 159SW z okrzei w Legnicy, oraz czerwonej 147 wczoraj około 19 na wylocie ze Złotoryi, a także właścicielki 166 jadacej wczoraj w kierunku złotoryi z Legnicy :):)
Pozdrowionka dla Pani w 147 po lifcie widzianej dzisiaj ok. 17:30 na Muzealnej - DL81XXX na ramkach :D
Widziana czerwona GT na ramkach stojąca, OP.. przed 16 na opolskim "rondzie"
Pozdrowienia dla kolegi, ktory widziany byl na moscie widawskim w Krzyzanowicach ;) Alfa posiadala rameczki, lecz kolega byl chyba mocno zamyslony ;P
Pozdrowionka dla Koleżanki w 156 na ramkach która mijalem w sobotę kolo 17.00 w Bolkowie!Zona mnie zagadala i nie zdazylem pomachac!Widziana tez ciemna oramkowana 156 w Jeleniej,pomachane-odmachane...!