Widziany MADMAN dzisiaj ok. 11:30 przed Głogowem.
Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.
Printable View
Widziany MADMAN dzisiaj ok. 11:30 przed Głogowem.
Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.
A ja pozdrawiam pana z ciemnej 156 z którym pomachałam sobie na światłach w Siechnicach obok ogrodnictwa ok 13:15-13:30 :)
Pozdrawiam też pana w ciemnej Belli na rameczkach klubowych który puścił mnie pod Ikeą :)
No i pana z cudownej białej 159 którą wyprzedziłam na AOW - zjeżdżaliśmy razem zjazdem na Wrocław Stadion:)
No i jeszcze pana z 156SW (również ciemnej) wyskakującym zjazdem na AOW z Oporowa - pan był tak zamyślony że nie wiem czy cokolwiek widział:)
I standardowo właściciela pięknej czyściutkiej złoto-piaskowej Belli stojącej często pod Praktikerem:) Zawsze jak jadę podziwiam:)
a ja będąc u Was na gościnnych występach pozdrawiam właściciela srebrnej oramkowanej GTVki parkującej na Gołnowskiej i pozdrawiam też koleżankę, właścicielkę czerwonej 147, która grzebała pod maską obok tej srebrnej GTVki ;)
To ja pozdrawiam właściciela czarnej 156tki stojącej często w okolicach Żabki w Siechnicach:) Bella na blachach DW:)
dzisiaj w Trzebnicy widziana srebrna 156 2.4JTD na ramkach klubowych numery opolskie (ulicy nie pamiętam-ale napewno zaczynała się na literkę "D" ) pozdrawiam :D i wczoraj na Bystrzyckiej srebrna 156 ze spojlerem dużym na klapie bagażnika na DW**** kolega bez ramek ale pomachał(przed samym przejazdem kolejowym)
No jest nas troszkę, ale wszyscy bez ramek klubowych:) U mnie na osiedlu czasami stoi ( jak już stoi to ją widują przez kilka dni z rzędu) czarna 159 i czasami też srebrna 147. Pod Patio stoi zazwyczaj ubrudzona czarna 159, a na dworcu PKP granatowe cudo ze starszych modeli ( zabijcie mnie nie pamiętam teraz już dokładnie co). W Świętej też byśmy naliczyli kilka Alf:)