8 alf bylo ;D
coraz bardziej sie rozwija, tlyko trzeba by bylo pozmieniac tych co zarzadaja
Printable View
8 alf bylo ;D
coraz bardziej sie rozwija, tlyko trzeba by bylo pozmieniac tych co zarzadaja
slavol ktos chce nas pozmieniac ten gówiorz moj maly gadzina nasluchal sie na spocie i zobacz:)
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
podaj numery ja dalem 0698,0702,0719
719 i 720 są wg mnie najlepsze
Dzieki za spota milego jak zwykle :)
Co do fotek fajne fajne, moze akurat ktoras przejdzie ;p
Świetny spocik szkoda że musiałem wcześniej zmykać nie pogadałem sobie za bardzo. Świetne fotki Załącznik 20955 fotograł bidny robił focie to pokażmy go chociaż !!!Załącznik 20957
jak się poświęcał dla dobra sprawy Załącznik 20956 Pozdrawiam!!!
Myśle że Radek się nie obrazisz za tego fotografa hehe ale zdjęcia naprawde pierwsza klasa pełen profesionalizm
---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
i jak Tomek wysłałeś nasze focie czytałem regulamin i chyba każdy sam musi wysłąć co??? wyślijmi moje focie co żonie pokaże co ją omija mail buszmeno@wp.pl
spoko jakos przeżyję buszmeno, ale jak powysyłaliście fotki to trzeba je było keszcze porządnie obrobić a nie tak na żywca.
---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 07:48 ----------
chłopaki ruszyłem już temat gokartów. postanowiłem, że przebieg imprezy zorganizuję sam bez kmonsultacji, co wyeliminyje wszelakie dyskusje i pomysły, z których zazwyczaj i tak nic nie wynika. jedno jest pewne załatwię tak żeby każdy uczestnik się porządnie najeżdził. jak będę miał konkretną kwotę od głowy i ofertę juz szczegółowo dopasowaną to napiszę co ona zawiera na kilku wątkach i forach tak żeby nikt nie czuł się pominięty. potem dopiero zaczniemy zbierać kasę i jak będą chętni to po wpłacie ustalimy dogodny dla wszystkich termin. także teraz poprosze o cierpliwość bo czeka mnie spotkanie ustalenia i negocjacje a to jak wiadomo trochę trwa. tak na zachętę powiem że podium puchary i szampan będzie:-) oczywiście bezalkoholowy hehe
pozdrawiam
No no zapowiada sie ciekawy temar ;p z tymi gokartami
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
A moze takie kolka ? http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-1...485096857.html ;p
ty najpierw zobacz albo szukaj alfy z takimi felgami zeby zobaczyc jak bedzie to wygladac