Realizuje ten zakres prac, ale zmieniam wzmaka na Awave 4.1v4 z dsp. Całość wyniesie mnie 5800 zł netto.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Realizuje ten zakres prac, ale zmieniam wzmaka na Awave 4.1v4 z dsp. Całość wyniesie mnie 5800 zł netto.
http://www.creativ.net.pl/realizacje/realizacja-1
Wstępnie jeden przedni boczek stargany. Faktycznie wyklejanie przez dziurę głośnika pachnie słabo. Żeby zdjąć ten cały plastik z napędem to wystarczy szybę odpiąć, podciągnąć palcami do góry i podczepić taśmami czy trzeba koniecznie ją całkiem wyjmować? Jeśli trzeba, to późniejsze wkładanie jest w jakikolwiek sposób problematyczne czy trywialne bez żadnych podstępów? Nigdy tego nie robiłem i troszkę się obawiam...
[MENTION=90995]tomek_poznan[/MENTION], coś tam Ci pchnąłem na priv, luknij w wolnej chwili jak będziesz miał czas pls.
PW widziałem, ale odpisze na spokojnie później z kompa.
Co do zdjęcia boczka to tylko na razie posiłkuje się zdjęciami z neta i za wiele nie podpowiem, ale jak będę robił to będzie full dokumentacja zdjęciowa
Zdjęcie samego boczka raczej spoko.
Fakt, dwie spinki urwane i zatrzask lampki złamany - pomimo, że dobrze wiedziałem jak działa i jak wyjąć. Kruche to cholerstwo jest strasznie mimo że garaż i ciepło, w drugich drzwiach może opalarką potraktuję na temperaturze z 50st żeby to lekko uelastycznić.
Wieczorem chcę ściągnąć kasetę jak chwila czasu.
Priv, na spokojnie, mam czas do jutra :-).
Panowie jak tą przednią szybę się odblokowuje żeby wyjąć?
Nie ma tam żadnej śruby ani kołka tylko taki zatrzask. Nie chcę coś połamać, pomóżcie pls.
Załącznik 285122
Edit: szyba wyjęta, proste, że aż wstyd było pytać. Niewiedza zżera czas...
Nacisnąć i ciągnąć szybę do góry, a ja próbowałem zatrzask przesuwać na dole, ech.