o boziu 7 30 caly tydzien wstaje ok3/5 a tu jeszcze o 7 30 no odbra jak mus to mus ciekawe co na to moja narzeczona hee;)
Printable View
o boziu 7 30 caly tydzien wstaje ok3/5 a tu jeszcze o 7 30 no odbra jak mus to mus ciekawe co na to moja narzeczona hee;)
Ustalać ustalać ja się dostosuje :)
Ja proponuje 7:30, będziemy na miejscu koło 8:30 ;)
no ok ;) tesco jest kolo fiata :>?
Tak, niedaleko fiata, przy drodze na Szczyrk ( http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....2&v=true&utf=1 ) i na parkingu koło stacji benzynowej.
mozna jechac przez kobiernice i oczków fajna trasa mało autek troche dzołków na drodze ale potem w żywcu w lewo i blisko na miejsce
No dokładnie można tez tamtędy ładna trasa :) ewentualnie przegibkiem przejechać ?? :rolleyes:
Przegibek trochę dziurawy jest, chociaż trasa krótka :) sam nie wiem :(
My o 7:00 wyjedziemy z Tychów, więc w dobrych lotach na 7:30 będziemy pod Tesco, ale jak nas czerwona fala łapnie to poczekajcie z 15 min. :) Bo z Bielska-B. to już jakieś 35 min do Rychwałdu w zależności, jaką trasę wybierzemy.
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
Ja bym wam proponował przez Straconkę sie przejechać. Nie ma aż takich dziur, bo cos tam już jest połatane. Potem na Oczków i na Rędzinie skręcicie w stronę Łodygowic. Na nowym moście w prawo do Rychwałdu. Chyba ktoś z BB się orientuje (Jagiel/Slavik) jak trafić:o
Do zobaczyska jutro:D