rękawiczki takie jakie już był w ofercie rok temu czyli do wyboru wełniane lub polarowe z logo Alfaholicy.org ;p
Printable View
rękawiczki takie jakie już był w ofercie rok temu czyli do wyboru wełniane lub polarowe z logo Alfaholicy.org ;p
Masz jakieś zdjęcia ? bo nie wiem czy się dokopie ;)
Te wełniane całkiem spoko ;)
rękawiczki polarowe ze ściągaczem i czapeczka polarowa są świetne :) jakie były ceny?
Wystarczy poszukać ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
cen dokładnie nie pamiętam ale rękawiczki jeśli się uda wprowadzić do oferty to na pewno będą droższe niż w zeszłym roku bo producent ogólnie niechętnie sie na te rękawiczki zapatruje. chodzi o to że naszywkę z logo trzeba na każdych naszywać ręcznie i trochę im się to nie kalkuluje po zeszłorocznych cenach. cały czas pracuje nad jakimś w tej sprawie kompromisem cenowym, jak tylko oferta będzie gotowa to ruszymy z zapisami
No to pracuj flatbeet :P A na serio - jak coś ugrasz ciekawego, to będę chętny na komplecik czapka + rękawiczki
Trochę szkoda, że idziecie w wełnę, czy tam polar. Jak dla mnie to kiepski materiał na rękawiczki, bo przy odśnieżaniu auta, czy zabawie z młodym przemakają i są do niczego, dlatego nie używam innych niż skórzanych. Takie z logo byłyby fajne, ale w tej sytuacji to jednak bez sensu :(
mam kolekcje kufli wiec moze cos takiego:
Załącznik 74955Załącznik 74956