-
Pozdrawiam ponownie wszytkie alfy dzis widziane i pozdrawiane, zwłaszcza czarna (156 lub 159) na blachach RMI..... widziana na zakopiance przed poludniem która odpowiedziala łapką na apel, i pania(chyba) ze srebrnej 147 rej KMY.... mijana na wertepach miedzy dobczycami a wieliczka ( ja omijałam weeekndowy korek, a pani chyba do domciu wracala ). Reszta chyba spała dzis za kólkiem, lub nie zna sie na sprawie :)
-
Pozdrawiam Alfistki i Alfistów mijanych w piątek i dzisiaj na trasie KRAKÓW-RZESZÓW-KRAKÓW.
Pozdrowienia szły ze złotej 147ki (RKL...) niestety (raczej) bez odzewu.
...szczególne pozdrowienia dla holowanej dzisiaj srebrnej 156tki (RRS...) - szybkiego powrotu na drogi ;)
-
Piękny koncert życzeń nam się tutaj zrobił :)
Ja również ślę pozdrowienia dla wszystkich Alfistów, których spotkałem wracając ze Szczecina do Żegociny. Spotkałem ich parę i byłem mile zaskoczony, kiedy odzew z ich strony był pozytywny. Szkoda, że takie zjawisko nie jest nagminne :)
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Dziś był wypadzik w okolice Nowego Sącza i jestem niemile zaskoczony:( Za każdym razem machałem albo mrugałem i tylko dwóch kolegów odpowiedziało na moje pozdrowienia. Pozostali coś nie w temacie:( Ale oczywiście się nie poddaję i dalej macham, mrugam i pozdrawiam:D
-
ehh i dzis znow ta sama trasa, i nawet kilka pozytywnych odezwow, srebrna 156 KNT, czarna 159?? nie zdazylam spojrzec KNT.. odpowiedzialy reszta nie za bardzo :D poza tym odnosze wrazenie ze na mruganie reaguja raczej naciskaniem hamulca, ze niby ja ostrzegam przed misiami suszarkowymi?? :D no moze to wina danej trasy na chyzne gdzie praktycznie za kazdym razem patrole spotykam :)
-
Pozdrawiam kierownika widzianej wczoraj czarnej 156 na klubowych ramkach ( rejestracji nie zdążyłem dojrzeć ) na trasie Brzesko - Nowy Sącz ( miejscowość Uszew ) ok. godziny 10 . Machałem, niestety jechałem Meganką dlatego zapewne mnie mnie dostrzegłeś ;)
-
Pozdrawiam kierowcę srebrnej alfy 156 1.9 JTD na tablicach SMI, która stała dzisiaj koło mnie pod Auchan'em w Mikołowie :)
-
Pozdrawiam kierowcę czarnej Alfy kombi i srebrnej też..stały równo ze mną na światłach pod Auchan w Mikołowie..jedna po prawej,druga po lewej..niestety bez odzewu..:cool: a także widzianą pod pocztą czarną gtv..:)
-
Pozdrowienia dla kierownika grafitowej 156 końcówka rejestracji F580 za miła podróż z NH do Wieliczki w sobotę 08.08, pozdrowienia też dla czarnej 156 zaparkowanej przy domku w Czchowie nad jeziorem Rożnowskim w piątek 31.07, i pozdro dla bordowej 156(wszystkie sedan) stojącej pod Obi na Bora Komorowskiego(chyba ktoś tam pracuje?)
-
pozdrawiam kierowce alfy spider czarnej stojacej w gliwicach na Sk blatach oraz kierownika 147 silver który wiedział co i jak i odmachał :) dzis w zabrzu