Może ale ja jakoś nie odróżniam wzrokowo ,za mała różnica.:D
Jest pokazane jak jest przed i jak jest po. Przed jest zwykle radio.
Ten typ radia chciałem kiedyś zakupić do Fiata Stilo. Tylko cena mnie wystraszyła. Teraz przy tak niskiej cenie na zakup grupowy jak najchętniej bym się pisał.
To ile już osób jest chętnych ? Jest ktoś w stanie podjąć się organizacji tej naszej "zabawy" ?
Warto pamiętać, że tym więcej osób tym niższa cena ;)
Faktycznie max 10 sztuk, przy tej cenie wysyłki. Ale przy zakupie takiej ilości, można ubiegać się o dodatkowy rabat ;)
Już to widzę jak się tu dogada 10 osób :lol: ja pomimo że napaliłem się jak szczerbaty na suchary to niestety nie mam najzwyczajniej kasy..... :(
Ja bym się pisał na taki zakup - oczywiście po zapoznaniu się z warunkami
Nie potrzeba aż 10 osób, 5 też wystarczy, przy takiej ilości cena za navi wychodzi około 940 zł z wysyłką. Bardziej problem polega na tym, że trzeba osobę, która ogarnie temat i po prostu poprowadzi sprawę.
Jest jeszcze jeden "problem" kwestia cła i ukochanego vatu.. ale tym można martwić się później.
kupcie chociaż to z androidem, przeca win ce 6 to jakiś dinozaur. Menu z tego co widzę to dramat. Ja czekam aż parrot wypuści coś nowego, z szybszym prockiem i androidem 4.x / 5.x. Ale puki co jestem zadowolony, teraz radio bez spotify jest dla mnie bezużyteczne :P