aha pozwole sobie wtracic jezeli chcecie kupic lub odebrac jakies czesci i ominąć koszty wysyłki to mogeje zabrac na zlot Michał i 145Q o was juz pamiętam ale jak ktoś coś jeszcze chce to do pt do 14 można zamawiać:)
Printable View
aha pozwole sobie wtracic jezeli chcecie kupic lub odebrac jakies czesci i ominąć koszty wysyłki to mogeje zabrac na zlot Michał i 145Q o was juz pamiętam ale jak ktoś coś jeszcze chce to do pt do 14 można zamawiać:)
Czy reflektuje ktoś zostać z soboty na niedzielę w jakiejś knajpie i wypić wspólnie % ?? :)
Po % oczywiście jakiś nocleg w jakimś hotelu/stodole/na polu kempingowym/w namiocie/pod chmurką/w samochodzie ??
Myślę że warto się tak zintegrować :)
co do picia to ja i mój szwagier ze 156 dajemy rade
Już was lubie :) - to jest nas 3... Ktoś więcej chętny??
i tak mi dupa zmoknie, kto ma parasol w kolorze rosso ha,damy rade i wypijemy i porzygamy tak ma być alfa to nie tylko auto to również ludzie i tylko ludzie
Pytanie czy jeszcze się ktoś pisze... Jest parę osób z Ptkowa - nawet nie powinni się zastanawiać... :D Chłopaki - taka okazja zdarza się tylko raz na rok lub rzadziej!! Nie wstydzimy się - pijemy :)
a ty krawat alkoholik jestes,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bo ja tak ale niby po co to alfa =holicy haha
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
panowie proponuje ta nasza zabawę zamienić w coś co komuś pomoże,czyli pomoc kolejnemu człowiekowi który kasy potrzeba na walkę z choroba ,jakaś puszka czy coś ,ite nagrody które są z auto trapera alfy dla niego cos od nas,co nam po tym ile ludzki uśmiech kosztuje pany,a wywalczenie nagrody dla kogoś który nie nie ma usmiechu
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
pewnie każdy z nas może pokazać ze potrafi,może macie kogoś kto potrzebuje pomocy,to jest zlot nie tylko dla nas ale i dla kogos
Ja z picia musze zrezygnować. Miałem mieć wolne ale bozia nie dała w niedziele odpoczywać więc od rana przez 12 godzin będę maszerował. W tych okolicznościach niestety odpadam. Ale może uda się zorganizować coś większego w wakacje i wtedy zrobimy coś 2 dniowego. Wtedy możecie na mnie liczyć.
pokazać ze nam nie tylko części drogie ale i ludzie,obierzemy na szybko jakiegoś patrona naszego zlotu,i co wy na to pokarzemy jak co i po co takiemu dziecku co nie stać nas zmusimy nasza policje co żeby go przewiozła nowa alfa...
Kolega borsukmax zapodał mi temat który jest nawet niezłym pomysłem. Tylko potrzeba też Waszej akceptacji. Może podziałamy troche charytatywnie?? Tzn na zasadzie że zjawiły by się na zlocie dzieci niepełnosprawne którym byśmy pokazali samochody, troche powozili po terenie lotniska, namówiłoby się policjantów którzy powozili by dzieci. Może jeszcze jakieś konkurencje z tymi dziećmi, mają być ludzie z Autotrapera może oni by troche powozili te dziecie. Zebralibyśmy od każdego ( symboliczną złotówkę ) która mogłaby w jakimś stopniu pomóc tym dzieciom. Co Wy na to?? odpiszcie mi do jutra. Ja odczytam wieczoram. Jak to wypali to może następnym razem nasze wspaniałe władze miasta zastanowią się nad niektórymi sprawami i pozwolą nam ( Alfistą ) zorganizować coś naprawde zaje.... Jednoczenie piszę że nie chodzi mi tylko o zorganizowanie następnym razem czegoś super ale przede wszystkim pomoc dzieciom.