Napisał
enzo_pl
Sugerujesz że nie stać mnie na takie auto ? Bardzo możliwe gdyż nie żyję kredytami jak większość polaków :)
Aktualnie myślę o kupnie nowszego auta, posiadam prawie nowego forda focusa (jeżdźony on nowości) i widzę sporą różnicę w zakupie nowego auta z salonu (mam na myśli awaryjność).
Myślę o MiTo bo cena jest bardzo kuszącą tyle że za bardzo trąci Punto, więc mój wzrok jest raczej skierowany w stronę Guliett'y,
Dodatkowo nie będę pozdrawiał kolegów z trójmiasta z Alfo-Ferrari, gdyż nie są moimi kolegami, rozumiem zatem że są twoimi, więc mogę ich pozdrowić od Ciebie :)
Nie obrażam użytkowników forum, sami zrobili to już dawno temu, narzekając na auto klasy raptem średniej (jak już wspomniałem), ja mam świadomość za co płacę i czego się spodziewać.
Mam nadzieję że niedługo również będę prowadził Giuliett'e, myślę o Benzynie - bo ostatnich dieslach, chętnie poczuję ponownie zapach oktanów w powietrzu...
A tak poza tym 130 za Kompakt od AlfaRomeo ? Za takie kwoty można mieć świetnie wyposażoną 159 - która jest z zupełnie innej półki :)
Pozdrawiam Użytkowników Forum, i żeby zawsze starczyło na ratę Leasingową :)