sam wgniot czy pierdzieć zaczął? jeśli to drugie to masz bardziej "sportowo" teraz ;)
Printable View
sam wgniot czy pierdzieć zaczął? jeśli to drugie to masz bardziej "sportowo" teraz ;)
zaczął pierdzieć...:( generalnie rzecz biorąc poprzedni właściciel założył sportowy tłumik i fajnie to brzmi, ale teraz to jest dowód do zabrania...:( Alfa stoi i czeka na zakup nowego tłumika i montaż...:/ porażka poprostu a miały być świece i przewody....
klima nabita
Pół dnia przy alfie, ale warto było :) dolot wyczyszczony silniczek właśnie doznaje kąpieli w benzynie, bo coś się przycinał..:/ ponadto znalazłem przyczynę kulawego palenia jak było wilgotno, miałem urwaną jedną fajkę i dlatego paliła na 3 a później jak się zagrzała to już wszystko wracało do normy. jutro ma być nowa fajka więc pozostanie złożyć wszystko w jedną całość i jechać na kanał obejrzeć tłumik....:/ pozdrowienia i podziękowania dla Kwaśnego Bartka za pomoc:)
wymieniłem filtr kabinowy
W ostatnim czasie zrobione zostało łożysko, gleba -30mm, prostowanie miski zaraz po glebie :P wymiana przewodu wspomy i uszczelnienie przewodu chłodzenia, wymiana drążków kierowniczych i geometria zawieszenia, a dziś mycie.
A silnik i tak niedługo wylatuje z komory i zaczynamy blacharkę, w celu przygotowania auta pod 2.0 :)
Dzisiaj złożyłem rozrząd, skręciłem wszystko i odjechałem z mocą :)
próba #2, zamontowane alusy z letnimi oponami ;)
to przyjedz na Witosa sie zaprezentowac:)