Dzięki za przypomnienie, zapewne nie tylko mi.
Printable View
Dzięki za przypomnienie, zapewne nie tylko mi.
witam a powiedzcie mi jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem? tzn dogadujemy sie miedzy soba a reszte ktos rozdziela?
było chyba ileś stron wcześniej. Ligarowi odpowiada to, że my się sami pogrupujemy i wyślemy mu taką informację. Chyba, że ktoś się nie zdeklaruje, to pewnie będzie losowo przydzielony. Nie wiem tylko czy już można o to prosić bo ja 3 tygodnie temu wysłałem maila z takim zapytaniem i miałem się odezwać po kilku tygodniach
to w takim razie pozostaje mi czekac bo to moj i mojej kobitki pierwszy zlot wiec nie mam sie nawet jak i z kim grupowac bo nie znam nikogo jak narazie
to poznasz nie łam sie ;)
w to nie watpie :) po to sa miedzy innymi takie zloty :)
Znając życie jak wszystko się już rozkręci, to znaczna część zlotowiczów i tak będzie skupiona w kilku domkach ;) ( nie chciałem już pisać ze w jednym :lol: )
Domki są naprawdę blisko siebie wiec myślę że pod względem integracji będzie to najlepszy zlot ;) Jeśli ktoś lubi samotność to będzie narzekał :P
BTW szukam jakiejś firmy cateringowej która ogarnęła by nam grilla. Szczerze to mam z tym lekki problem, bo większość osób jak słyszy jak liczna jest grupa to wymiękła.... Nie zna ktoś jakiegoś namiaru albo pomoże mi szukać w necie ludzi którzy by się tym zajęli. Wszelka pomoc zostanie nagrodzona darmową kaszanką ;)