Nie może być inaczej :) ... Pozdro Ramzi dla Ciebie i do zobaczenia :)
Printable View
Pozdro dla Wello - mrugnąłem Ci na ul. dojazd staroniwa, ale chyba mnie nie widziałeś :(
Dziekuje i rowniez pozdrawiam, nie mialem juz reki zeby mrugac bo mialem komorke w rece :P
mam nadzieje ze to nikt z forum
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/120929941
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/09/352.jpg
pozdro dla Ramzesa widzianego we wtorek w Lancii o dziwo Librze :D :D
moze testowal.A ja pozdrawiam Lacie K Ramziego ktora dzis widzialem na parkingu pod jego praca:D.Ramzi pozdrow ja jak bedziesz do niej wsiadal
Pozdrawiam Kierowniczke lub Kierowce czerwonego Mito, które dziś mignęło mi na ul. Miłocińskiej pod wiadukcikiem...ale byłem oślepiony promieniami słońca i zauważyłem w ostatniej chwili ;)
To na pewno żona Piotra_C :D
a ja pozdrawiam rowniez czerwone mito ktore widzialem jakies 30 min temu na Jana Pawła w Dębicy
Pozdro dla Weloo albo Marcnowa albo włascisciela innej ciemnej 166, którą mijałem przed chwilą na skrzyżowaniu staroniwskiej z obwodnicą ;)
Dziekuje i rowniez pozdrawiam :) Czym jechales? Bo nie widzialem zadnej alfy :>
Z naprzeciwka jechałem 159.
Ja w sumie ledwo co zauważyłem, wcześniej tylko pisk usłyszałem :)
pozdro dla kierownika/kierowniczki AR 156, ktora wyprzedzilem dzisiaj po 20 za Ropczycami i pozniej skrecila w Lubzinie. :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 który mrugnął i machnął mi koło 14 w Szczebrzeszynie :)
Pozdrawiam też wszystkich obecnych na spocie w Zamościu.
A także kolegę z pasażerką w czarnej GT którzy za mną jechali przed Izbicą koło 18.30 ;)
rowniez cie pozdrawiam malenka oraz reszte maniakow obecnych w zamosciu
pozdrowienia dla Alfy Czarnego widzianej dzisiaj i wczoraj pod blokiem :) pozdroo :)
Pozdrawiam rowniez chociaz ja ostatnio Ciebie ani Twej alfy nie widuje pod blokiem.
rzadko jestem, a jak jestem to późno przyjeżdżam :(
Wczoraj po godz.16 czesany na Bliskiej w Biłgoraju. pozdro :)
Pozdrowienia dla kolegi z Granatowej 156 który zmieniał tablice koło starostwa w Kolbuszowej i któremu wcisnołem wizytówkę za szybę a później pożyczyłem śrubokręt :) i także pozdrawiam kolejną Alfe 156 Która była koło orzecha ja w tym czasie wyjeżdżałem z parkingu ale nie zobaczyłem numerów.
Pozdrowienia dla Klubowej czerwonej 156 zaparkowanej w okolicach 17tej na krawężniku na W.Pola, Klubowej srebrnej 147, którą pozdrawiałam na skrzyżowaniu przy Ofiar Katynia oraz wszystkich innych bez ramek widzianych dziś popołudniu w ogromnej ilości :)
ja dzisaj na zamkowym widzialem granatowa 159 ze spoilerem na klapie
a kolo 19 widzialem srebrna 156 miala zmienione progi i wyjezdzala z mh w strone mostu zamkowego
Pozdrawiam srebrną gtv z ramkami LKARu, mijaną dziś koło Grafiki ;)
pozdrawiam Maćka widzianego dzisiaj o godzinie 7.45 w Ropczycach i Alfa Romeo 156 błękitne około 10 z hakiem w Rzeszowie :) pomachane i odmachane :)
pozdro dla Macka widzianego wczoraj w Ropczycach i dla kierownika/kierowniczki czarnej? 166 z ramkami zaparkowanej pod tym sklepem przy stacji Statiol przy obwodnicy Sedziszowa kolo poludnia
Serdecznie pozdrawiam młodego kierownika AR 166 2.4 JTD z klubowymi ramkami RNI......, który przepuścił mnie ładnie na drodze do Rzeszowa od strony Kolbuszowej (błysnąłem z tyłu kilka razy światłami, a następnie pomachałem podczas wyprzedzania), chyba trochę zaskoczony był kolega, że taki staruszek mu macha! :)
Pozdro dla kierowcy chyba czarnej 155 2.5 td na RP mijanej w Trzcianej:)
Zrobiliśmy mały marginesik i kolega śmignął
To chyba był KOMANDOS65
Tak jest, to byłem ja, trochę przeładowany - komplet pasażerów - dlatego serdeczne dzięki za marginesik - pomachałem grzecznie i pogoniłem rozradowany, bo mój syn (siedział obok mnie) zajął III miejsce w zawodach tanecznych w Przecławiu.
Z wrażenia "zrobiłem" koledze czesanemu z jego 156 166 2.4JTD w poprzednim poście :)
Ale to dlatego, że później w McDonaldzie w Rzeszowie widziałem wjeżdżającą 166 2.4 JTD, ale bez ramek.
a ja pozdrawiam srebrna 147 RRS na ramkach ok.godziny 17 na parkingu pod Galeria Dębicka
pozdrowienia dla czarnego GT bez ramek ktore mnie dzis puscilo pod bankiem na Kosciuszki.Nie widzialem kto jechal ale chyba jakas Pani.
Pozdro dla czarnej 156 chyba JTD z przyciemnionymi szybami na LZ numerach i z klubowymi ramkami widzianą dzisiaj przed 18 miedzy światłami na Kościuszki a kościołem w puszczy w Biłgoraju.
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 chyba RZE ktora przed chwila stala za mna na swiatlach na piłsudskiego i wlasciciela ciemnej 159 RZE ktorego mijalem na wysokosci ZUSu
W 159 to byłem ja ;) widziałem Cię, ale nie zdążyłem zareagować. Pozdrawiam ;)
Pozdro dla Alfaholika ze srebnej 156 z ramkami zaparkowanej wczoraj wieczorem pod brama TC.