jutro ja i vice i emtex jedziemy do poznania wyjazd o godzinie 17 ktos jeszcze
Printable View
jutro ja i vice i emtex jedziemy do poznania wyjazd o godzinie 17 ktos jeszcze
a na którą i poco ...nocujecie tam
jedziemy na kawe ;) michu stawia ciastko:)
ty przypomniało mi się że jutro jest impreza w szarku a więc spota nie ma wpadnijcie za 2 tyg bo za tydzień mnie nie ma
no tp pech za tydzien slavola nie bedzie:(
może jakieś bunkry i schrony .poniemieckie was interesują
michowi sie daty pokielbasily czeba go do raportu wziasc wczoraj byl spot w pomaranczowym. dzisaj jest impreza ! slavol jak myslisz garnek karkowki starczy na przeprosiny?:)
No bez jaj..... ja uchachany po pachy że mam wolne i odwiedzę wielkopolan na spociku a michu wymyśla jakieś perfidne wymówki? Demencja? W jego wieku?
GAR karkówki made in Żona (bo on to jakiej trutki dosypie) Po wiosennej bluzie dla zarządu, jazdy testowe julką, jakieś osobiste przeprosiny, oraz bilety na GP Niemiec wraz z transportem, noclegami i wyżywieniem i będzie OK....... :)
A na poważnie zobaczymy jak z tego wybrnie......
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...718&start=3840 a o to dowod podziekowania za spota zeby nie mowil ze klamie :)
a co z jutrem?Lotnisko?
tak tylko ustalmy godzine 15 czy pozniej? slavol gadalem z grzechem jest za tylko nie moge sie dodzwonic do kierownika zamieszania:) wrazie co rano napisze :) jak sie dodzwonie
no cóż jak się cieplej zrobi to zapraszam na karczek do mnie na ogródek i mam nadzieję że zarząd wybaczy mi tego alzheimera. no i zapewnienie że w 2012 nie będę kandydował na prezesa i będę popierał obecne struktury zarządzające.
masz za mały ogródek ..wienc to ja zapraszam do mnie
No...... to z połowy winy wybrnąłeś, a reszta win zostanie darowana po degustacji..... bo na Żonę można liczyć ;)
Jutro o 15-tej?? Jak najbardziej....
Borsuk - troszkę daleko i zimno na ogródek, ale te bunkry mnie korcą. Tyle że prezes mniej zainteresowany, co dziwne bo to taki nieokrzesaniec więc w lochach powinien czuć się dobrze ;)
slaweczku jutro impreza jak sie umawilismy, a ja z toba na koniec swiata pojade ja wiem ze ty i bunkry w jednym wieku :) ale mozemy pojechac ! oby byla tylko pogoda
wejdziecie i za 100 lat znajdą wasze czaszki jeszcze w kaskach z palcami między szczękami poobgryzanymi z paniki do pierwszego paliczka i kluczykami od alfy leżącymi na miednicach
uwaga michu otwiera klub szyfrantow
hehe :) i co lotnisko czy wyjazd dzis w koncu ? Tomasz, Ty jestes mistrzem szyfrantow tutaj jako prezes klubu i szyferow tysz ;pp
wyjazd
jak chcecie poczytać prawdziwe szyfry to poniżej link:-)
http://www.fiatbravoklub.pl/forum/vi...p?f=130&t=3498
dziekujemy za zaproszenie do dawida i marty ;) kawa i ciacha slodkosci mmmmn.spotkanie pozniej odbywalo sie dalej na parkingu Załącznik 44950Załącznik 44951Załącznik 44952Załącznik 44953Załącznik 44954Załącznik 44955Załącznik 44956Załącznik 44957przepraszam za jakosc zdjec ale prezes wydal wszystko na alfe na aparat nie starczylo:)
spoko Tomku.zaczniemy ściągac haracze i się kupi :)
zdjęcia żenada ale do tygodnika pilskiego wsam raz
..... nie bede sie wdawal z toba w dyskusje
dzięki za odwiedziny oczywiście dla rodziny alfa Team Piła moje drzwi zawsze są otwarte jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
a teraz prezes w całej okazałości jak zwykle gęba mu się nigdy nie zamyka co jest dowodem ta fota Załącznik 45069 wspomnienia z zakończenia rokuZałącznik 45070 mnie jak zwykle nie ma gówniosz brakuje fotografa!!!
I ja za gościne dziękuje:)
P.S. Tomasz, aleszmi te błotniki żeś wysłał, nie w kolorze i zrzarte rdzą, właśnie takich się wystrzegam i dlatego nie kupiłem jeszcze :) ;p
wpadnijcie 18.02 do kołobrzegu na koncert fbk sie wybiera będzie fajna impreza
a jakie to ma znaczenie czego. i tak waqżniejszae chlanie hehe. pod spodem ;link do strony kapeli. lider to moj kolega z fbk
http://www.thecuts.pl/THE_CUTS/TELEDYSKI.html
nie wiem czy dzisiaj będę. Wczoraj trochę zabalowałem wieczorem i nie czuję się na siłach wsiadac za kierownicę..
my na chwile tez bedziemy
Będę w Pile ale na lotnisko nie podjadę, zaległości rodzinne trzeba nadrabiać....
widze nikt nie zagląda bo zima chyba ...u nas też
---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
IMAG0518.jpg można i tak
zagląda dyzur jest dalej pelniony na lotnisku o 15 . jest zimno wszystko zalatwimy telefoniczne
---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
spot za 2 tygodnie spotykamy sie na lotnisku o godzinie 15 a pozniej na lodowisko do aquaparku na lyzwy panie i dzieci :) kto chce a panowie kawka w kawiarence . chyba ze ktos chce tez jezdzic ;/
chetnie się zjawię :) tylko mam już dośc tego zimna. a jak wasze diesle? palą?hehe
pozdrawiam,MATRIX
kiedy ten aquapark?ta niedziela czy za tydzień?Pozdrawiam,MATRIX
Za tydz. tą niedziele sobie odpuśćmy, ten mróz mnie wykończy.