dzięki ale nie ma co oglądać :). Zima i inne zdarzenia losowe spowodowały że już mniej urodziwa...
Printable View
dzony43: a gdzie zamieszkujesz? sam jestem z okolicy :)
Okulickiego :) lub częstochowa centrum w tygodniu zazwyczaj.
No a ja na bohaterów września więc nie daleko :)
no proszę. Zaproponowałbym mały spot dla okolicznych na redbulla i papierosa w ten weekend, ale przecież dla szerszego grona okolicznych jest 16go, na którym to myślę, że będę :)
No ja pale tylko diesla, wiec na redbulla jak najbardzie, ale mozliwa jest tylko niedziela.
lol :D ja też palę tylko diesla :D i mogę przyjechać z sokiem :D bo też z okolicy :D
No i juz jakiś zaczyn weekendowego spotkania sie robi :) ciekawe ile z niego zostanie po calym tygodniu ;P
a to jak w najbliższy weekend to je raczej odpadam. Północ PL wzywa :P
no ja to tak zrozumialem, dzony43?
Niedziela do godzin popołudniowych max - mi pasuje :)
Widze ze jest nas wiecej z nowej huty:)
Huta jest spoko;]
Apropo 16, postaram się być bo kończę szkolę o 19.10...;/
Jak będziecie coś organizować mówię o tym weekendzie to dajcie znać gdzie co i jak to wpadnę
ja myślę że jak nastaną cieplejsze dni takie powyżej 10'C to może jakiś grill w którąś sobotę :D
masz pomysł gdzie tego grilla?
no lotnisko chociażby... jak nie to Ojców np. miejsc kilka jest
jak coś to się zrobi grilla obok warsztatu na parkingu krokusa;)
Jasne. Kojarzy ktoś niemal rozwaloną alfę 145 stojącą na rondzie hipokratesa? A może to któregoś z Was? Szkoda jej :)
To ja rzut beretką w przeciwną stronę ;)
Po wpisach widzę, że NH, to Alfa-miasto :cool:
Grill, to na Przylasku (http://maps.google.pl/ 50.049432,20.161321)
Jestem jak najbardziej za ojcowem:)
no to widzimy się za tydzień i ustalimy jakiś dogodny termin na grila :D
Jestem za. Póki co skupmy się na tym, żeby była odpowiednia frekwencja za tydzień. :D
@mrutyś, ładna gsx-r, ale alfa była ładniejsza. :)
Dla przypomnienia
Spot
CH Krokus 16.03.2011 (środa) godzina 19:00 1 poziom parkingu zadaszonego
są naklejki w liczbie sztuk 47 wyglądają tak
http://www.marcinrutyna.com/forum/naklejki.jpg
niestety to tyle dobrych informacji. Bo cena jest wyższa i wynosi 3zł za sztukę. Nie wiem jak to jest że wzrost Vat o 1% czyni podwyżkę z 2,5zł na 3 zł a właściwie było by więcej ale dostałem zniżkę że już biorę trzecia edycję...
Do odebrania na cyklicznych spotach lub jakimś lokalnym większym gdzie będę ja :)
dzięki ale idzie wiosna czas na zmiany :D
no to bawcie się dobrze :)
mnie niestety nie będzie :(
Jak tam grupa na niedzilne spotkanie? o której pod krokusem?
a to nie w środę przypadkiem?
Ja postaram się być w środę, ale pewnie tylko na chwilkę bo mam dużo nauki na czwartek;/
wiec 50%, że będę...
W środę cykliczny, ale padł temat spotkania w niedzielę. Więc pytanie o której :)
nie mam pewności czy jutro znajdę czas, ale jeśli są chętni to mogę go znaleźć :) hmm, a ilu nas? ja proponowałbym koło 15, jakieś inne propozycje?
mnie pasuje 15ta wiec spoko, ale mogę sie dostosować :)
to ja niestety odpadam, mi pasuje gdzies o 18 dopiero...w takim razie do zobaczenia na cyklicznym :)
dzony83 co ty na 18?
o 18 znów mi nie pasuje, musze być wieczorem w częstochowie. Myślę, żeby poczekać do środy, to tylko 3 dni a osób mam nadzieję będzie więcej niż 3 :)
Luz :) no to do środy :)
oby frekwencja dopisała. Mam pytanie, ma ktoś może interfejs diagnostyczny+program (fiat ecu scan czy coś, do JTDka) , laptopa, pojęcie o diagnozowaniu za ich pomocą i mógłby wziąć to wszystko ze sobą na środowego spota?;)