ja 10 tez kawalerski u kumpla sorry
Printable View
ja 10 tez kawalerski u kumpla sorry
Ja 9 wyjeżdżam nad morze ,później się zobaczy:P
No czyli wstępnie widzę, że termin 17 sierpnia odpowiada wszystkim. Ja i Sasza wyleczymy kaca po kawalerskich (a może idziemy na ten sam kawalerski??? :P) Wojtek wróci opalony z nad morza, Roberta kobieta nie będzie wtedy pracować.....no i mamy w końcu jakieś ustalenia. A ten kto się wymiga i nie przyjedzie to mu za karę kupimy golfa III ze szrotu i przed domem postawimy. A jak mówimy o autach to muszę się pochwalić, że od zeszłego tygodnia jestem posiadaczem kolejnego włoskiego auta :D biały i piękny FIAT UNO 1.0 +LPG. Osiągi oszałamiające, przyjemność z jazdy jeszcze większa. Bo jak jedziesz takim bolidem i wiesz że pali 8 litrów LPG/100 km to nic więcej do szczęścia nie potrzeba. A dzięki uniakowi żonie odetnę dostęp do Alfy :D i będę ją mógł w końcu wypucować tak jak Pan Bóg przykazał :D
Nie no pędzidło pierwsza klasa :crazy_pilot:, rodzice mieli fiata siene i 1.2+ podtlenek LPG wiec domyslam sie jak ten Twój zasówa;)
A co do spota to juz dziewczyne uswiadomiłem, ze 17 nie idzie do pracy :P A wracajac do fiaciora to dawaj czarne alu, dach na czarny chrom i mi zostały gdzies naklejjki abarth-a ;)
Hahaha to by było na kozaka już. Ale bez przesady grosze za to dałem dziś wymienię maglownicę (jak mi się podłoga nie zarwie przy podnoszeniu :P) i cięgna zmiany biegów bo lata drążek trochę. Tak to fiacina mechanicznie w stanie bardzo dobrym. Tylko blachy ktoś trochę zje*ał bo chyba próbował malować na podwórku w niedzielę ze szwagrem (chociaż ja osobiście nic do wspólnych prac ze szwagrem nic nie mam bo sam lubię %%%% heheh) A tak poważnie autko kupiłem żeby żona do pracy pojeździła bo Alfy trochę szkoda i do tego na jej odcinku 5 km w jedną stronę to paliła 10-11 l/100 km tak więc koszt miesięczny paliwa był dość duży. A tam to za 100 zł jak się zaleje to można jeździć do bólu.
Faktycznie uwazaj na podłogę, bo ja swojego fiaciora(jako pierwsze auto tez miałem fiata siene tylko 1.6 16v :D) konserwowałem a i tak wiele to nie dało, stale trzeba było uwazac zeby lewarek albo podnosnik w srodku sie nie znalazly:mad:
- - - Updated - - -
http://plock.gazeta.pl/plock/1,35681,14367585,200_km_na_godz____beda_nocne_wysc igi_na_Podolszycach.html Panowie,niezłą rzecz znalazłem :D
Hehe no właśnie. Ja tylko bym sobie życzył żeby zimę przelatał, a po zimie jak wszystko pójdzie po myśli to kupię żonie coś większego i porządniejszego. A mnie i tak najbardziej kręci 8L/100km LPG :D a tak szczerze mówiąc to nawet fajnie się tym jeździ.
- - - Updated - - -
http://plock.gazeta.pl/plock/1,35681,14367585,200_km_na_godz____beda_nocne_wysc igi_na_Podolszycach.html Panowie,niezłą rzecz znalazłem :D[/QUOTE]
Kurna fajny temat. Ale akurat 24 mam wesele :/
Mnie osobiscie najbardziej by kreciło to, ze alfina sobie odpocznie i mogłbym z nia spedzic wiecej czasu:P
- - - Updated - - -
Żone zostawisz a Ty do płocka :D
Teraz ma Uniacza wiec od alfy z dala :P
Dobra to kto jeszcze chętny na tego 17? Jak coś łatwimy kiełbache, mieso, napoje, bro i będziemy się relaksować :D
jak wrócę z Zakopanego też wpadnę z moją druga połówką oczywiście ;p
17 na razie brzmi spoko:) dobrze ze to sobota to przynajmniej wolne od pracy. Ja 15 mam wesele wiec nie wiem jak się to ogarnie, no i ten fakt że 16 pewnie do pracy zagonią ale to się jeszcze zobaczy:)
Szasza zawsze mozna urlop wziasc :) Chyba ze w obozie pracy robisz hehe :D 17 mi tez jak najbardziej pasuje :)
No to spoko mamy już parę osób. To napiszcie mi jeszcze od kogo ile osób by było i jeszcze kwestia tego czy mam łatwić kiełbasę i jakieś mięso na grilla + napoje i piwko (wódka???), czy każdy sam coś przywiezie? A i co z tymi kajakami byli by jacyś chętni??? Czy raczej jedziemy posiedzieć przy grillu tylko???
Panowie jutro o 19 spot w Płocku rożnych marek więc może wpadniemy w kilka Alf ? ktoś chętny ?
Spoko jak cos to ja chętnie! Będę na bank tylko napiszcie kto gdzie i jak.
Panowie godzina 19 pod teatrem, my możemy się spotkać np o 18 40 przy Nomi i razem podjechać sobie pod teatr ?
Mi pasuje:D tylko panowie, bierze ktoś ze sobą kobiete? ja ze swoją nie mam co zrobic :/
Moja chętnie by pojechała ale leży chora w łóżku :|
Ja jestem na bank. Robert nie martw sie wezme swoja zone. Dzis mamy pierwsza rocznice slubu to w prezencie zabiorę ja ze sobą hehe
No to fajnie trochę nas się zjedzie na spontana :D
Panowie no to godzina 18 40 pod Nomi ;)
Chalenge actept :D
Spoko dzis bylo. Tylko ja sie jednak zastanawiam czy jedziemy z nimi pod te namioty, czy jednak robimy swoje spotkanie. Bo i tak my staliśmy dzis oddzialnie i oni stali oddzielnie. Co o tym myślcie?
Ogólnie powiem tak iż :D mnie się podobało, wydaje mi się że dlatego staliśmy oddzielnie bo im głupio było że nasze alfy tak zajebiście wyglądają na tle ich samochodów :D:D:D:D i zauważcie że nas było najwięcej :D:D:D:D:D, trzeba się lepiej poznać z chłopakami, bo my alfiści jesteśmy bardziej przebojowi niż inni kierowcy :D:D:D:D:D i też może im głupio było :D są do ogarnięcia :D
No fakt, że wygląd naszych alf może onieśmielać co niektórych :P moje zdanie jednak było by takie żeby zrobić taki spocik we własnym gronie i najpierw trochę lepiej się poznać wewnątrz klubowo :P
A mnie to ryba :D W zielonej dolinie więcej ludzi by było ;) Piotrek no dawaj ;p Wiem że nie chcesz żeby żona wracała 50 km Twoją Alfa ;p więc Uniaczem zajedź ;p
Jak cos to kolo 60 będzie :p apa jak mi sie uniacza uczepili hehe to ja wam pokażę jak cos to uno przyjadę hahahaha
To ja przywiozę czarny spray:D
- - - Updated - - -
Piotrek a jak tam żona po wczorajszym "pożegnaniu" płocka? ;D
Żona spoko nawet się nie darła że za szybko jechałem :D hehehe tylko narzekała że gumą śmierdzi (swoją drogą to na tym skrzyżowaniu zostawiliśmy trochę gumy z opon :P)
A kolegę Radka zapraszam na mycie dachu w Alfie po próbach złapania się czegokolwiek podczas przejażdżki :P Twoje paluszki odznaczyły mi się na dachu :P hahahaha po namowach Roberta postaram się to udokumentować na zdjęciach i wrzucić na forum :P hehehe
hehe umyjesz i bedzie dobrze :) ja tez szorowałem drzwi po jakimś nawalonym farfoclu co klamki z tylu szukal :P Na 2 raz jezdzij wolniej ;p
Było zapiąć pasy to byś się dachu nie musiał łapać :P ale żona mówi że dosyć ciekawie to wyglądało, tylko się bała czy mi nie wypadniesz przez okno. Następnym razem obiecuję, że przewiozę Cię wolno i spokojnie, ażebyś mógł upajać się tak wspaniałą chwilą hahahaha :D
No nie zdążyłem nawet zapiac pasow :) Przez okno wypasc raczej ciężko bym mial hehe :D Na 2 raz mysle ze bede mial "lżejszy" weekend wiec damy rade :) Nastepnym razem dasz QV'ke to ja z chłopakami na zmianę Ciebie przewieziemy :D
Co najwyzej uno mogę wam dać hahaha do alfy to tylko zona dostep ma i to tez juz teraz ograniczony hehe
Panowie, jest temat, nie macie moze kogos znajomego w jakimś punkcie obsługi klienta u jakiegos dobrego operatora który obsługuje internet? chodzi mi dokładnie o jakis w miare dobry internet mobilny no i w dobrej cenie, moze ktoś sie orientuje w jakis promocjach itp itd? Ew. jesli nie znajomy, to moze jakies przykladowe ogarniete oferty?
Mi się kończy umowa internetu mobilnego w play. Dzwoniła do mnie wczoraj pani i oferowała mi 2 GB limitu za 9,99 zł miesięcznie. Ja umowę z nimi i tak zrywam, ale ta pani powiedziała, że jak mam kogoś kto by to chciał to mogę przepisać tą usługę na kogoś. Jak byś był zainteresowany to ta pani jutro ma do mnie dzwonić jeszcze raz to mogę Ci to po koleżeńsku przepisać na Ciebie.
2 gb strasznie malo :/ myslałem bardziej o czyms ok 10 GB no i z tym play podobno roznie jest, bardziej by pasowal plus lub orange
Tzn mi sie Play bardzo dobrze sprawowal ale teraz mam z kabla bez limitu i dużo szybszy tak wiec Play jest zbędny.
Ja słyszałem rózne opinie,ale mniejsza o to, i tak pozostaje kwestia małego limitu, czasami a nawet czesciej niz czasami lubie sobie cos zassac;) wiec niestety:/ a obecnie mam pozyczony mobilny plusa od sasiada i smiga szybciej niz moj stary na kablu:)