zdeterminowany byłem znaleźć jakieś miejsce parkingowe :D
niemniej pozdrawiam
Printable View
Pozdrawiam Alfistę ze srebrnej 156sw, przy której zaparkowałem na Family Day w Fiat Auto Poland. Sądząc po godzinie o której stał, również miał "przyjemność" pracować w tym dniu przy obsłudze imprezy.
a ja chciałem pozdrowic pana z bialej 156 rej SR którą spotkałem na parkingu nie opodal Plazy w Rybniku i dziekuje ze miłe słowa w moim kierunku... ps.badziewiasta to była Twoja alfa szerokich dziur na drogach :)
A ja pozdrawiam srebrną 166 na węgierskich tablicach z naklejkami widzianą w Hajdúszoboszló, z daleka widać że miłośnik marki :) Niestety nie stykneliśmy się na drodze a bardzo na to liczyłem, no ale może następnym razem :D a tak to oprócz tej Alfy jestem niepocieszony, bo przez całą trasę Nowy Sącz - Hajdúszoboszló mijałem się dosłownie z 3 Alfami :( a bardzo liczyłem na pozdrowienia od kolegów z Węgier ..
WeGi, to polecam wyjazd do Włoch:) W Rzymie co trzeci samochód to Alfa, najwięcej 147 i 159, normalnie oczopląsu można dostać!:girl_wacko: Przez pierwsze dni byłam wniebowzięta, ale potem stwierdzilam, że zdecydowanie wolę jeździć Alfą w Polsce, tu się przynajmniej Bella wyróżnia no i spotkanie innego Alfisti to sama radość:D
Pozdrawiam!
Jak wrócisz to napisz jak reagowali na pozdrawianie, moim zdaniem będą nieco zaskoczeni:D
poza tym radzę mocno uważać na drodze w przerwach między pozdrawianiem, bo styl jazdy Włochów BARDZO różni się od naszego, a jak zobaczysz stan ich samochodów to Cię serce zaboli, gwarantuję:D:D:D
Pozdrawiam kolegę z czerwonej 146 spotkanego dzisiaj około 13 na ul. Igołomskiej.
Byłem trochę zasłuchany bo akurat w radiu ktoś wygrał 50tys.zł, machnąłem ręką ale chyba za późno.
Hej, hej... ja tam kupiłem swoją 156 z pełną świadomością!
Nie było tak jak w 90% przypadków; np. że po prostu szukam sedana tej klasy i się zastanawiam między VECTRĄ, PASSATEM itd...
Przeglądając ogłoszenia nie istniały dla mnie inne marki, wiedziałem ma być alfa i już :D
No jest jeszcze tylko jeden wymarzony model pewnej marki, ale puki co nie osiągalny.
majster siedze w aucie z dziewczyna okna mam otwarte i słysze nie gadaj ze zmieniles alfe na to cos... po czym słysze ze gtv jest badziewna i wogóle do dupy i cos w stylu frajery takimi jerzdza nie odezwalem sie po czym patrze a te osoby wsiadaja do białej 156 zaparkowanej obok mnie.... no poprostu... gdyby to jeszcze człowiek z BMW albo Opla ale Alfista na Alfiste takie rzeczy a widzieli ze jestem w srodku...
bo to był pi...zda nie ALFISTA!!!!!!!!!!!!!:D
ciekawe co to za pseudo alfaholik? jest na forum:)??? niektórym żal dupe sciska.
Hello slask tu wielkopolska uwazam ze ludzie ktorzy traktoja belle jako tylko samochod przy pozdro z drugiej strony np.swiatelkami maja to w du...ie i sprawdzaja tylko czy maja wlaczone swiatla!!! Ha ha ha tylko ci ktorzy maja belle jako belle kumaja o co chodzi !!!wlkp pozdro dla slaska ;)
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 rej KSU, z ktorym mijałem się na przejściu dla pieszych na wadowickiej ok godz 16.40 chyba :D pomachane - odmachane ;)
Lopezjus swiete slowa!!!!!!!!!!!! Banda burakow krawat i nowiutka 159 i jak mu mrugniesz to jakbys mu ja chcial ukrasc!!!!!!!!!!!!!!!! Patrza jak na debila!
"Pozdrowienia" dla właściciela srebrnej 156, która z rozprutym przodem i bokiem, bez jednego koła, na cegłach, z wystrzelonymi poduszkami od miesiąca stoi biedna i niszczeje na parkingu przy Bończyka w Mysłowicach. ŻAL PATRZEĆ! a mam ją na widoku przez 8 godzin pracy. Na dodatek z braku miejsc parkingowych często jestem zmuszona zaparkować obok, dosyć to dołujące...:sad:
Pozdrawiam kolege z czarnej albo ciemnogranatowej 156 ktorego mijałem na ul. Rybnickiej w Wodzisławiu i juz z daleka mrugał przeciwmgielnymi:) oczywiscie pomachane, odmachane z usmiechem na twarzy:) takie cos mi sie podoba, jadac panda rodzicow czasami az mi reke rwie do gory jak widze alfe:P
a dlaczego mnie nikt nie pozdrawia :(
mijałem dzisiaj z 5 alfek i nic ja swoje zabujcze spojzenie w kierunku włascicieli (włascicielek) a tu nic jak kamien w wode !! :( :(
Ja dzisiaj spotkalem dwie Alfy, jadace jedna za druga – wygladalo jakby byly razem – 155 i 145 chyba, ale co do modeli nie dam sobie glowy obciac ;) Glupi, zamiast pomachac, wypatrywalem tablic klubowych, ale nie bylo. Niemniej jednak, moze to ktos z forum.
Okolo godziny 17 na skrzyzowaniu Ludwinowskiej, Rollego i Dlugosza, przy moscie na Wildze w Krakowie.
Mam nadzieje, ze to nikt od nas, ale widzialem przed chwila rozbita Alfe 156SW srebrna za mostem Pilsudskiego, ktora przywalila w znak. Szkoda jej :(
Ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 SW na rej.SI, za którą jechałem wczoraj od ulicy Bocheńskiego do Brynowa:) Były ramki klubowe, ale mimo migania długimi światłami, kolega nie zapuścił nawet awaryjnych:)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy Romeo Sedan 156 2.4 JTD na rej SB ***** za któym jechałem w Mysłowicach ulicą Mikołowską.
A ja pozdrawiam kierownika ciemnej 147 spotykanej prawie codziennie w Chełmie lub na Górkach - oczywiście łapka zawsze jest;) oraz kierownika lub kierowniczkę czerwonej 147 obok której stałem wczoraj przy BIEDRONCE w Ymielinie :D
pozdrowienia od Wojtka dla Wojtkaml wracającego z dni rodzinnych fiata :)
Dziś będzie nietypowo:
pozdrawiam kierowcę VW Passata, który na trasie Tychy-Katowice ok. południa kapitulując i zjeżdżając na prawy pas, dzięki czemu Bella mogła pięknie przyspieszyć i pokazać na co ją stać, chwycił za CB i z uznaniem (rozmarzeniem?) w głosie powiedział: "Te Alfy to jednak jeżdżą!"
Strasznie to było miłe:girl_wacko:
no i pozdro dla wszystkich co cb maja i uzywaja
pozdrawiam Rogera widzianego z kobietka w parku niestety zero zero reakcji chyba słońce Cie oślepiło :P :lazy2:
A ja z tygodniowym opóżnieniem pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej AR 166 spotkanego 23.07 około godz. 14:30 na stacji Shell przy ul. Westerplatte w Rudzie Śląskiej. Kolega trąbił, machał a ja stałem i zastanawiałem się do kogo, dopiero jak ominął moją 156 zauważyłem, że to Bella a w niej Alfaholik :) Moje roztargnienie wynikało z tankowania przed wyjazdem do ojczyzny Belli :P
A ja tak zajade z czwartku pozdrawiam kolege ze srebnej 156 KOL (klubowy) stojacej na parkingu strzezonym w szpitalu gor. A i ALfe 147 ciemna ktora leciala w strone czestochwy nareszcze ktos mrygnoł ;)
pozdrowienia dla ekypy, ktora przyjechala na gryla do wadowic :D kto przestawil mi tablice rejestracyjna ? :D
a ramki nie połamał ? Co za drań jeden ?!