kto?
Printable View
A Ty jak byś odpowiadał na pytanie zadawane po raz tysięczny jednego dnia? Latajac wokół pieknych kół i zacisków, z iskrą fanatyzmu marki w oczach? :)
Na pewno nie w ten sposób.
Nie rozmawiałeś z nim a piszesz, jak byś wiedział lepiej ode mnie w czym problem. Fenomen czy coś innego?
Chyba nie spodziewał się pytań o samopoczucie lub pogodę? Poza tym dla mnie nie było by niczym męczącym odpowiadać na te same pytania różnym ludziom, którzy chcą się coś dowiedzieć. Za to mu płacili i to był jego obowiązek. Sposób w jaki to robił był co najmniej żenujący. Wiedza stricte wyuczona podczas szkoleń. Jeden z takich panów w garniturach za grube euro wiedział tyle o marce i konkretnym modelu, co mój sąsiad, który czasem wpada do mnie do garażu coś tam usłyszy albo zobaczy...
Chłopaki mogą potwierdzić, że merytorycznie stoisko było słabo przygotowane.
Jak można nazwać sytuację, gdy w sklepie z gadżetami (2-3 razy droższymi niż na stronie lub w salonie) podczas targów w Niemczech obsługa mówi tylko po włosku lub łamaną angielszczyzną...
Belfer Agent Tomek byl z Wami czy osobno prowadzil sledztwo?
I tutaj wszystko jasne;)
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=179020&stc=1
czekaj czekaj bo tak nie bardzo poznaje w niebieskiej koszulce?
- - - Updated - - -
Luke a Ty sie usmiechnij troszke. Wiem, ze Ci przykro, ze musiales zostawic niebieska Giulie we Frankfurcie ale nie martw sie za kilka lat bedziesz taka smigal:D
Pisać kto jest kto :-D
Luka widziałem kiedyś pod Tesco w Lesku....Typowy Zakapior :-P :-D
Kieruje Lukasz pewnie a dalej?
Za mną siedzi Paweł_ z New Soncza:) Za Pawłem Piotrek. Alfista jeszcze bez alfy ale my go już przekręcimy!:) Obok mnie Tomek a za nim Robert posiadacz wielu AR i wielki nieobecny na forum. Wśród nich jakieś 3 hektolitry Ballantines'a i 3 promile w powietrzu. Należy tutaj zaznaczyć, że kierowca i pilot nie pijący.
Jest gdzieś filmik, jak chłopaki biegną przez halę nr 6 do Giulii. To nawet w GTA bym ich nie dogonił:)