widziane pod polibuda w katoowicach dziś
156 czarna na kolach TI
156 srlebrna
i
145 na blachach SBL
pozdrawiam
Printable View
widziane pod polibuda w katoowicach dziś
156 czarna na kolach TI
156 srlebrna
i
145 na blachach SBL
pozdrawiam
pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 145 zna forumowych ramkach i rejstracji SBI widzianego na barborce cieszynskiej w ustroniu,
pozdro dla KamilloV8 wyjezdzajacego od swojej pani w bąkowie ok 2 h temu. ps. jeden xenon Ci nie świeci
pozdrowionka dla czarnej 156 widzianej w pt 18ego ok 14 30 w centrum praktycznie kóz, ja światełka Ty łapka:P:)
a ja pozdrawiam wlasciciela/ki bialej gulietty na tablicach "s0bella", rejestracja rzuca sie w oczy.
hehe nie widziałem żadnej alfy wtedy :D ale człowiek odstawi na weekend autko do mechanika, jedzie do pracy autobusem i od razu jak pomyka spacerkiem przez miasto spotyka alfy. Pozdrawiam koło kauflandu przed 14stą 147 panią? która wjezdzała od Neste, a zaraz potem pana w 156 SW :) obie na SCI.
Ps. Socik, co do ksenona to wiem, że nie świeci lecz byłem już u 2 elektryków to jeden z nich załamał ręce i stwierdził, że trzeba zderzak wyciągać a drugi ustawił mi termin na 14 dni później... szukam przyczyny czy spalił się palnik czy nie ma gdzieś styku, co by nie kupować niepotrzebnie żarnika nowego
pozdro dla zamyslonego kierowcy oramkowanej 156 na blachach SBI widzianego wczoraj ok godz. 14.30 w Brodach przed Kalwaria. Machałem ale kierownik nie widział ;)
Kamil napewno niewidziales alfy bo ja jechalem z kumplem Hujdajem takim z ledami w zderzaku;p ja wczoraj tankowalem do siebie wiec za kierownica niesiedzialem;p