No niestety w naszych okolicach coś ubogo w tych sprawach :D
Ale pozdrawiam beżowego (chyba ;p ) Crosswagona zaparkowanego dzisiaj na Kazimierza w Olkuszu przed Lewiatanem :) Ja dzisiaj akurat przechodziłem tam piechotą :P
Printable View
No niestety w naszych okolicach coś ubogo w tych sprawach :D
Ale pozdrawiam beżowego (chyba ;p ) Crosswagona zaparkowanego dzisiaj na Kazimierza w Olkuszu przed Lewiatanem :) Ja dzisiaj akurat przechodziłem tam piechotą :P
Ja pozdrawiam niebieską Alfe 156 na klubowych ramkach. Spotkana na S1 Bielsko-Cieszyn, w kierunku Cieszyna. Ja jechałem czerwoną, firmową i20. Godzina mogła być przed 15
dzisiaj dwukrotnie widziany Kuris w Żywcu :) raz na parkingu w dawnej winiarni a poźniej w okolicach BP w Żywcu...pozdrawiam i do zobaczenia :)
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 SK.... od czerwonej 156 SL... mijaliśmy sie dziś na DTŚ kolo castoramy ok 8:50.
Pozdrowienia i podziękowania dla forumowicza który włożył mi wizytówkę za szybę dziś rano- Będzin, Sączewskiego-AR 156 SW.
Mogłeś zwrócić uwagę że mam ramki ale liczy się intencja ;)
heh Żywiec jest mały :)
Pozdrawiam czerwona 156 ze spoilerem, z ktora pomigalismy sobie na Kamienskiego w Krakowie :)
Pozdrawiam uskrzydloną 156 2.0 TS, za którą wyjeżdżałem spod Społem w Zasolu k/Brzeszcz około godz. 18
czarna 156 w sedanie pozdrawiam która pod Demexem dziennie stoi
oraz pania w 156 SW na WI którą spotkałem w chorzowie
no i strzały z dzisiaj kolege w 156 na Si na wysokosci silesi łapki były światła były :)
i czarna 156 w zabrzu SZ88088