Moja AR była kilka dni na gościnnych występach na południu Polski i dzisiaj we Wrocławiu pod Ikeą natknęła się na:
Załącznik 95713
Printable View
Moja AR była kilka dni na gościnnych występach na południu Polski i dzisiaj we Wrocławiu pod Ikeą natknęła się na:
Załącznik 95713
Pozdrawiam właściciela ciemnej (chyba Blue Cosmo) którą wyprzedziłem przed samym Kamieńcem jakąś godzinkę temu :) Ja jechałem bordową Daewoo Nubirą.
Pozdrawiam Pana z czerwonej 147 koło Karolinki, rączka była ;)
Wczoraj wycieczka po Kotlinie Kłodzkiej,W-aw,Polanica ,Kudowa, Radków,Nowa Ruda,Ząbkowice Śl. W-aw.300km ,mijanych sporo Alf,odmachane tylko raz w Kudowie.
Użytkownik białej 33 to ja :) Trzeba trochę ją rozruszać po 2 latach stania. Pozdrawiam wszystkich widzianych i machających, ładna fioletowa 155 na Biskupinie ( już dawno ją wypatrzyłem na parkingu - ładnie się prezentuje ), biała GT na Pułaskiego i wiele innych. Widzę, że moja 33 zwraca uwagę Alfoholików mocniej niż 147 którą również śmigam. Czekam jeszcze na chwilę, kiedy odmacha mi ktoś z innej 33 :D A ramki oczywiście klubowe na obydwu Alfach. Do zobaczenia na ulicach Wrocławia i trasie Kłodzko - Wrocław.