Ja tu nie nie sieję propagandy zmowy oszustów i ja sie nie napinam tylko dziwi mnie twoja postawa, napisz wprost że polecasz lotosa i tyle:D
Printable View
Zgłosił problem do dystrybutora oni sie na pewno tym zajmą.
Taaaa typowe byle zarobić. Później pieprzenie smutków, ze podróbek tyle na rynku. Sam wiedząc o takim procederze i nie robiąc NIC przyczyniasz się do tego, że podróbki zalewają rynek. Wiec następnym razem zanim zaczniesz psioczyć na podróbki to ugryź sie w język bo to czysta hipokryzja.Cytat:
Mają zamówienia to robią - nie dziwię się.
Biorą udział w oszustwie. Już za samo używanie zastrzeżonych znaków towarowych mozna miec problem, a co dopiero za podrabianie etykiet.Cytat:
Mówią mi w dobrej wierze bo wiedzą, że interesuję się tematem a ja mam ich pod.....ć ? Niby za co ? Że naklejki robią ? Nie rozśmieszaj mnie.
A o odbiorcę tego pytał nie będę.
Dobraaa, a co z podróbkami Liqui Moly? Słyszał ktoś może? I jak to w ogóle z opiniami na temat tej firmy? Używam dość długo oleju tego producenta i wydaje się być w porządku. Mowa dokładnie o oleju Liqui Moly Super Leichtlauf 10W-40, oczywiście półsyntetyk. Jeżdżę na nim w mojej V6, dobry wybór? :)
Dobry. Za mało znana firma żeby podrabiać - ja nie słyszałem.
Skoro akurat w tym konkretnym przypadku chodzi o Castrola i Mobila to ja problemu nie widzę. No ale co po tym, że jest do kogo zgłosić jak nie ma kto zgłosić bo sam największy wróg podróbek z tego tematu ma to gdzieś i nie zamierza nic zrobić. Tak to już w naszym kraju jest, ze hipokryzja się niektórym ulewa uszami
Niestety też nie do końca.
Mobil z PL wyszedł właśnie z powodu podróbek i nie ma oficjalnego przedstawicielstwa w naszym kraju. Przynajmniej tak było w zeszłym roku, teraz nie mam 100% pewności.
Castrol odpowiada tylko za produkty z oficjalnej sieci dystrybucji, i jeśli kupisz od sprzedawcy, który nie chce powiedzieć skąd go ma, to jesteś w głębokiej doopie.
W zasadzie legalny olej można w miarę łatwo sprawdzić, podając partię i sprzedawcę/dystrybutora, od którego był kupiony.
Uczciwy sprzedawca nie będzie ukrywał skąd ma dany produkt.
Kombinator niestety nie.