naliczyłem 42..
Printable View
Ja byłem bardzo chetny na przyjazd z 4 osobami łącznie. (Pozniej kierunek schwarzwald niemcy) ale znajomi uparli sie na chorwacje i ich nie przekonam, a odleglosc dla mnie raczej bez znaczenia. Tym bardzie ze zorganizowaliscie fajna miejscowke ;) udanego zlotu życzę.
PZDR siroccoxp
Powiem tak Piotrze... narzekanie było, jest i będzie :D Ci co narzekali zawsze będą narzekać, są też tacy który uważają, że skoro zlot jest tak blisko to po co się na nim "kwaterować" :sarcastic: Wiem jedno... prawdziwi Alfaholicy nie marudzą, nie bawią się w matematyków tylko zapisują się i przyjeżdżają :) I za to ich cenię! :top:
Nie zaprzątaj sobie głowy wyliczeniami ;)
A ja tam nie marudzę chociaż ponad 400km mam do przejechania (i się cieszę z tego), bo rok temu nie byłem i żałuję do dzisiaj ;)
Mam tylko nadzieję, że z okolic się zbierze jakiś przyzwoita grupka Alf, żeby samemu nie trzeba było jechać :D
nie obrazicie się jak nie przybędę alfą?
bo jestem po wizycie w rowie...
Widziałem.
Dzisiaj było ślisko, nie dostosowałeś prędkości do panujących warunków. Między Świdwinem a Połczynem też CC wylądowało na dachu.
Jak będziesz się wybierał na zlot, to weź chociaż emblemat AR ze sobą ;) Z resztą masz tak blisko że możesz rowerem podjechać :)
BTW Szkoda Alfy :(
Gdzie tam między Świdwinem a Połczynem można dachować? Przecież tam jest praktycznie prosta droga
wystukane paluchem z telefonu ;)