Jeśli auto z grubsza jest Ok to można się potargować i brać
Printable View
Jeśli auto z grubsza jest Ok to można się potargować i brać
Tak...są trudne do zdobycia :-)
Dzięki. Wychodzi że to nie jest pierwszy lepszy składak :)
?
To oryginalna, limitowana wersja.
Już poprawiłem post dodając "nie".
Ale cena nie jest niska... Klima niesprawna, rozrząd nie wiadomo ile ma (organoleptyczna ocena że pasek i pompa wyglądają na wymienione) i podejrzewam na miejscu coś jeszcze sie znajdzie.
Rozrząd przy kupnie i tak trzeba zrobić jak nie jest udokumentowane na 101% kiedy był ostatnio --> czyli dodatkowe $. Klima też może mało niekosztowac bo np. skraplacz w Aso ponad 1500zl.
Ważne w jakim stanie motorownia bo tu remont może zabić kogoś kto ma na kupce odłożone tyle co cena auta.
No tyle że klimy nie trzeba robić od razu. W szczególności przed zimą ;)
Naprawy klimatyzacji potrafią sporo kosztować ,wiem coś o tym wymieniona chłodnica klimy i jeden z węży ,diagnoza jest utrudniona ze względu na ciasno upchaną całą instalacje ,ale w końcu działa w te lato jak należy.Rozrząd hmm tu nie trzeba nic mówić dzisiaj odebrałem alfine właśnie po wymianie kompletnego rozrządu i walnietej cewki niestety od strony grodzi))silniczek chodzi jak zegarek mocy przybyło na nowej cewce ori.) ale trochę to znów kosztowało .Jak by ktoś chciał kupić to... nie sprzedaję....:D gtv to skarbonka ale warto nią jeżdzić ma to coś skubana.