Pod mostem :D
Jak koniunktura będzie sprzyjać to może wpadnę.
Printable View
W tą środę nie mogłem niestety ale jak już wcześniej pisałem pojawie się na pewno na następnym :)
Pozdrawiam kierowniczkę pomarańczowej Belli. Widzianej w Winowie, jechała w kierunku Opola pomigane-pomachane odmachane.
pozdrowienia dla kolegi w czarnej 156 sedan który pomachał mi na Pilczyckiej ok godz 9.35
Widziana w niedzielę ok. 11 czarna 146, o rejestracji DKA, z napisami na bocznych drzwiach, na skrzyżowaniu w Ciechanowicach. Jechałam jako pasażer opla, ale oczywiście głowa się rozglądała za Alfami na drodze :)
Pozdrawiam!!!
Pozdrowienia dla pani kierowniczki srebrnej 156 na indywidualnych blachach tankującej wczoraj na e'leclerku :-) Od całej ekipy zebranej na parkingu :-)
pzdr dla kierowcy 156 o rejestracji FZG, dziś, ok. 16 na Mińskiej - w ostatniej chwili dostrzegłam zza zaparowanej szyby, że ktoś mi macha :)
pozdrowienia dla Koleżanki z grafitowej 156 SW po lifcie ( jak moja :D ) w numerach coś 970 bodajże, spotkaliśmy się dziś 30-09-2010 na osobowickiej ok 8:40 - mrugnąłem, była łapka ;)
z tych wpisów wynika, ze rodzina alfisti wypatruje się codziennie na szosach i ulicach i jak tylko zobaczy, radośnie macha, mruga, miga...
Real jest jednak kompletnie inny: kierownicy alf generalnie mają w dupie machanie i inne alfy. Tak się temu przyglądam od dłuższego czasu... Liczyłem nawet przed wakacjami:) zajęło mi to tydzien, na coś sto dwadzieścia napotkanych alf odmachały mi cztery, a do mnie zamachała... jedna.
Nie wiem czym się tu onanizować?
Coś w tym jest, ja też macham, mrugam i nic z tego nie wychodzi. Czasem sobie myśle, że mnie za debila biorą...