Aktualnie robię remont zawieszenia i kilku drobiazgów w Spiderze 916 w serwisie Irbis. Koszt wymiany wszystkich 14 tulei tylnego zawieszenia i jednego sworznia to 2000 pln z robocizną i to mam zaplanowane na przyszły tydzień. Już zrobiłem oleje, doszczelnienie skrzyni biegów oraz kilka dupereli w przednim zawieszeniu,a także wymianę napinacza rozrządu. Całość 1380 pln. Chłopaki sprawiają wrażenie, że znają się na robocie. Obsługa sympatyczna i na czas. Szczegółowy kosztorys, jeśli ktoś planuje podobne naprawy, mogę przesłać na priv.
Co do serwisu Pepper Moto to również polecam serwisuję tam Hondę. Są profesjonalni, bardzo sympatyczni, mają dobry sprzęt, ale czasem zdarza im się przeciągnąć temat to jednak drobiazg. Najważniejsze że są bardzo dociekliwi i trafnie "diagnozują" przyczynę awarii. Dla porównania robiłem diagnostykę w jakże znanym i często zachwalanym Jetroniku w moim Nissanie Navarze. Zapłaciłem 300 pln i rzekomo wszystko było w porządku. A auto gasło i traciło moc... Chłopaki w Pepper zrobili diagnostykę za 100 pln i w 15 minut znaleźli przyczynę. Walnięte 2 wtryski.