Napisał
epsonix
takie przelozenie kierownicy jest super, co Ci ma wywinac? ja nawet nie musialem sie przyzwyczajac,od razu mi pasowalo. 200 tez juz gonilem.
co do abonamentu to te sztywne konfiguracje 200hp z xenonami i czymstam sa w promocyjnej cenie, ale mozesz wziasc co chcesz tyle ze rata nieproporcjonalnie wzrosnie porownujac do cennikowej różnicy.
200hp mysle ze da rade.stelvio 200hp co prawda nie jezdzilem (280 i diesel 210),ale giulie 200hp mialem na jeden dzien pozyczona i byl super fun i byla szybka(wiem pojecie wzgledne ale slabymi autami nie jezdze na codzien).jezdzila szybciej niz moja 159 tbi 240hp bo ma swietny automat. stelvio jest ciezsze, moze maja demo giuli 200hp to zaladuj 4 lub 5 osobami i zobacz jak wtedy jezdzi.jakis poglad bedziesz mial. albo podzwon po dealerach lub na infolinie ar i zapytaj kyo ma s200hp
- - - Updated - - -
200hp i 280hp od roku nieznacznie sie rozni, w 200hp usuneli 1 sade lambda. nic innego nie jest potwierdzone, jakies plotki byly o lepiej parowanych po wzgledem wywazenia tlokach ale czy to prawda nie wiem. 200hp w kazdym razie mocno mozna zachipowac z tego co wiem (40-50%) czego w 280 w takiej sali juz sie nie da zrobic (a do tego w 280 trzeba zmieniac wydech/dolot itp bo inaczej to 10% przyrost)