Spoko, trafię, w końcu Ślesin to nie Wa-wa ;). Pisać o której godzinie pasuje, i zróbcię jakąś listę, dopasuję się ;) I pomyślcie o zlocie w Łebie ...
Printable View
Spoko, trafię, w końcu Ślesin to nie Wa-wa ;). Pisać o której godzinie pasuje, i zróbcię jakąś listę, dopasuję się ;) I pomyślcie o zlocie w Łebie ...
Mi sobota za bardzo nie pasuje bo na 20 idę do pracy no ale będę szukał zamiany gdzieś. No ale u kogo ten grill i o której?
A oto lista chętnych:
1. Tweety i kierowca:-)
Edit:
No i zmiana planów załatwiłem i całą Sobotę i Niedzielę mam wolne, więc teraz na szybko kto gdzie i o której no i co?
uuu a ja nie wiem czy będę.. wraca ojciec i będzie mi ogarniał alfę.. więc jedynie innym samochodem może podskoczę.
1. Tweety i kierowca:-)
2. Martuś147 - Nowa alfoholiczka
3. wonski + Gosia + szerszeń
JA + moja żona też możemy się pojawić:crazy_pilot:
jak bedziesz bez Alfy to tylko jedna kolejke wszystkim postawisz i niebedziemy sie gniewać:cool:
Dobra nie ma co owijać. Pisać tylko która godzina pasuje? Może 16 na parkingu gdzie ostatnio i potem się coś wymyśli. można wcześniej można później pisać jak komu pasuje
Nie zapomnijcie o mnie i Klaudynie:)
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
16 za wcześnie, do 17 będę w pracy, proponuje 19 - wydaje mi się że wszyscy do 19 się ogarną ?
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
Aj myślałem że o piątku mowa, ale w sobotę też troszkę zajęty jestem o 16 mam poprawkę z automatyki 1.5h i mogę się urwać więc mi pasuje 19, najwyżej do Was dołączę jeśli chcecie wcześniej ????
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
To jak 20 ?