-
Michał powiedz kiedy tobie pasuje , następnie poczekamy jeszcze na resztę i ustalimy coś na następny tydzień :) Tylko wtedy proszę pamiętać o obecności obowiązkowej (każdy bierze opłatek) i robimy sobie spotkanie Wigilijne np. na Texonie i robimy przejazd np. do jakiegoś lokalu na karpika i barszczyk z uszkami :D
-
na takie odsniezanie o jakim mysle :) to tylko w dzien jak jasno bedzie wiec moze jakas sobota :)
-
Bardzo fajnie kombinujecie,trzeba wszystkich poinformować,może rzeczywiście sobota 22 będzie dobra tak po końcu świata.
-
Odśnieżanie...- ZAWSZE! Mimo braku Alfy chyba też mogę z Wami?:)
-
Niech każdy się zastanowi nad terminem i jeśli nie będzie żadnych kombinacji to się spotkamy.
-
mi 22 pasuje :-D przynajmniej wymogami się przed świątecznym sprzątania :-D a wojtek jak uiścić wpisowe to też moze borykać :-D nie no luz fiat to też włoch :-D tak ok 12-14 myślę będzie dobrze i mmoże koledzy z brzeska się pojawia :-D
-
U mnie tylko piątek wchodzi w grę, ponieważ tylko ten dzień mam wolny po południu, sb i nd mam zawalone od rana do nocy.
-
no z tym odśnieżaniem to może być różnie, bo chyba wiosna już idzie :P jakby co to czy piątek, czy sobota, jeżeli nic nie wyskoczy to terminy mi odpowiadające ;)
-
Czekamy może jeszcze ktoś się jeszcze skusi i wypowie.
- - - Updated - - -
Czekamy może jeszcze ktoś się jeszcze skusi i wypowie.
-
ja to jeszcze ewentualnie niedziela bo tydzien na popoludniu mam niestety