wy tak o kilowaniu a mnie odjechało seicento- k...a mac dopiero na 3 biegu go odjechałem ale z pod swiateł koło mc donalda az na nowuy most na wyzwolenia - co on tam mial????????? znacie takie niebiesko czarne?- niepozorne!
Printable View
wy tak o kilowaniu a mnie odjechało seicento- k...a mac dopiero na 3 biegu go odjechałem ale z pod swiateł koło mc donalda az na nowuy most na wyzwolenia - co on tam mial????????? znacie takie niebiesko czarne?- niepozorne!
z tego co sie orientuje jezdza rozne sztuki, od 1.2 turbo po mocniejsze wersje :]
w piatek jakoes spotkanko czy kiedy??
Można w piątek pojechac do Nowootwartej knajpy w Wilkowicach-KOLORATA wł. mój dobry znajomy - znizka dla Alfaholików i miejsca wbród a przy okazji zrobimy reklame dla Knajpy przyjaznej dla Alfy Romeo- a kto wie moze bedzie to knajpa Alfistów -rozmowy trwaja. Taka propozycja-jedzenie super ,klimat również, duży parking i ludzie z dowodem Alfy Romeo - maja zniżke :):) Wł. zaprasza!!!
no nareszcie jakies dogodne miejsce a i państwo M będą mieli bliżej nie mówiąc o reszcie Alfoholików z okolic Żywca.
No Rafał, nareszcie odświeżyłeś temat Koloraty. Tylko czy ten znajomy jak zobaczy taką zdziwaczałą ekipę to nadal będzie chciał nas gościć? Ja w ten piątek bym się już chętnie wybrał, bo dawno się nie śmiałem:D No i chyba poznam kilka nowych osób, jeszcze nie zdziwaczałych...:P
Gdzie leży Żywiec? W okolicach Okrajnika? Bo wiem, że z Okrajnika do Wilkowic jest bliżej niż do kejensi.Cytat:
Napisał jamrozw