no to dobrze :)
Pytanko: Czy kończący swe życie przepływomierz może być przyczyną pojawiającego się zapachu benzyny w aucie ??
pozdrawiam
Printable View
Padnięta przepływka to zero mocy,marna reakcja silnika na dodanie gazu i słuszna dawka paliwa.Jak silnik pracuje normalnie to przyczyna jest inna:)
Tak, szczelinomierzem
Pompy olejowej która mam nie miałem okazji sprawdzić na silniku ale jest napewno dobra
Ile chcesz za tą pompę??? bo na PW dalej nie mogę do Ciebie pisać.
Od czego jest zębata rolka w rozrządzie v6 12v między napinaczem a kołem pasowym lewej głowicy?
I co z tą regeneracją pompy oleju-da się?Bo też bym się zabrał za to.
To jest koło napędu pompy olejowej, regeneracja pompy olejowej jest raczej niemożliwa.
Cena za używkę sprawną 2 paczki i do końca nie wiem czy ją sprzedać czy trzymać ba zapas
banalne pytanie bo chwilowo manuala nie mam - od czego jest kontrolka (pod klimatyzacją) druga od prawej - takie dwa światełka?
światła stopu
Mam glupie pytanie, czy w alfie 146 jest kontrolka pokazujaca, ze sa zapalone "dlugie" swiatla? Bo albo niema, albo cos musze naprawic :) Czasami w dzien ludzie mi mrogaja i niewiem o co im chodzi, a zazwyczaj chodzi o to ze mam odpalone "dlugie" swiatla. Mam nadzieje ze taka kontolka tam jest :)