no wczoraj to sam mi mrugnął i machał jak jechał w strone Czchowa, a teraz udaje że nie wie o co chodzi :D
Printable View
no wczoraj to sam mi mrugnął i machał jak jechał w strone Czchowa, a teraz udaje że nie wie o co chodzi :D
Hola Hola ,nie rozpędzać się za bardzo, pisząc że nie wiem o co chodzi miałem na myśli -skąd sie znamy?[ dzisiaj z Twoja mamą pogadałem sobie troche na Twój temat:)] łukasz nie mam oczu dookoła głowy tak że mogłem Cie nie zauważyć, następnym razem postaram sie byc bardziej czujny- pozdrawiam i pasuje się spotkać:D
i co Ci powiedziała ciekawego ? a podobno w gs bywasz w czwartki tylko ;P ...
Spotkać spoko tylko jak sam widzisz jakieś większe spoty tutaj nie mają sensu....
lukasz przestan marudzic ...bo nie kazdy ma tak dobrze jak ty ze mieszka w tarnowie i jest dyspozycyjny na spoty codziennie.przeciez niektorzy maja rodziny,obowiazki,prace lub sa za granica i nie sa w stanie przyjechac a ty tylko ciagle narzekasz ze jacy to nie sa 'alfaholicy pelna geba' jak to ujales we wczesniejszym poscie.ja np bylem w biłgoraju,maciek i dbh tez a ty gdzie byles wtedy alfaholiku???
Aha, czyli jak co tydzień w niedziele masz w nosie ale na święta idziesz do kościoła to jesteś katolikiem ? Ciekawe...
Kolego, nie wiem czy widziałeś mój samochód ale jeżeli nie to Ci napisze: Nie ma na nim ramek alfaholików. Jestem klubowiczem alfaclub.pl i uwierz mi, że na zlocie ac będę na pewno :) Więc pytanie czemu mnie nie było na zlocie nie mojego klubu jest zdecydowanie nie trafione.
Spotów też nie organizujemy co dziennie. Zawsze daje się wcześniej znać (i to dużo) wybieramy przeważnie niedziele kiedy to większość ludzi ma wolne a i tak jest źle. Bo to, bo tamto. Problem jest już z tym żeby się kilka osób zdeklarowało, że będzie a co dopiero przyjechać na te 2 godziny się spotkać z innymi miłośnikami marki. I nie piszę o tym, że na 30 (nie wiem strzelam) osób wypowiadających się w tym temacie, trzem coś wypadło i nie przyjechali na spota. Piszę o tym, że na 30 osób przyjechało 3(choć raz to 2 nas było). I tak jest to żenujące.
A i proszę, jak byś mógł to używaj polskich znaków bo ciężko się czyta Twoje wypowiedzi.
przepraszam cie bardzo ale na spocie w tarnowie udalo nam sie jakos zebrac w bodajze 7 samochodow.ja bylem inni tez a ty nie :) odnosnie uzytkownikow udzielajacych sie w temacie to przegladnij posty i zobacz ilu faktycznie sie udziela a ilu odezwalo sie raz gora dwa wiec nie filozofuj bo do niczego to nie prowadzi a marudzic potrafi kazdy...no i moje wypowiedzi hmmm jezeli tak ciezko sie je czyta to je poprostu opuszczaj i swieto
i powiedz mi co oznacza skrot "ac" bo nie chwytam :P bo jezeli alfaholicy to powinno byc "ah"
Widziałem zdjęcia z tego spotu, niestety wtedy jeszcze nie gościłem na Waszym forum. Jeżeli Tobie udało się zgromadzić tyle samochodów to powinieneś częściej się za to zabierać. Albo chociaż pojawiać się na spotach organizowanych przez innych, bo dla mnie to nie ważne kto rzuci hasło na forum żeby się spotkać. Ważne kto przyjedzie.
A że nie chwytasz to fakt. Napisałem: "Jestem klubowiczem alfaclub.pl i uwierz mi, że na zlocie ac będę na pewno" - ac to skrót od alfaclub taki jak ah od alfaholicy. Inaczej moja wypowiedz nie miała by sensu.
nie mnie udalo sie zgromadzic bo inicjatywa nie wyszla ode mnie.chodzi o to ze to akurat byl dzien w ktorym kilka osob mialo wolna chwile zeby wpasc na spot
no i widzisz jednak nie chwycilem :p na spotach nie pojawiam sie tylko z jednej przyczyny po prostu mnie nie ma w kraju i podejzewam ze jest jeszcze kilka innych osob ktorych nie ma a ty chyba wymagasz od wszystkich obecnosci nie zaleznie od tego czym sie zajmuja i gdzie przebywaja.w kazdym razie moze skonczmy te wypociny nasze bo tylko forum zasmiecamy a nic tym nie wnosimy.