ja staram sie ciagle machac i mrugac jak jezdze 164 to jeszcze raz na jakis czas ktos odmachnie ale jak jade 155 to znikoma szansa na odzew dziwni ci ludzie
Printable View
ja staram sie ciagle machac i mrugac jak jezdze 164 to jeszcze raz na jakis czas ktos odmachnie ale jak jade 155 to znikoma szansa na odzew dziwni ci ludzie
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 przy wyjeździe z Jaworzna, obaj łapki w gorę i jeszcze dla kierownika zielonej 156 w Chrzanowie, który trochę za bardzo wyjechał z lewej strony, musiałem trochę bardziej hamować, ale to zawsze swój chłop:D Dobrze, że się nic nie stało:) A najbardziej to moja mama była przerażona jak zobaczyła wysuwającą się Alfę:P
pozdrawiam kolege z czerwonej 156 SW na NOS tablicach ostróda jak sie nie myle spotkanego na ślasku w zabrzu ale kolega wiedział co i jak bo pozdrowił
No to moje autko :) Dzisiaj?Machałem do bordowej 156 sw po lifcie na rondzie w Zabrzu przy wyjeździe na średnicówkę do Katowic to o to chodzi?:)
tak tak mysle ze bedziemy sie czesciej tam spotykac bo bardzo czesto latam na trasie chorzów zabrze pozdro
No ale to była twoja Bella? Bo w opisie masz Gtv/147 dla tego pytałem czy to ty :D Wczoraj od razu pojechałem na myjnie bo moja była jeszcze brudna po podróży :/
tak moja nowy nabytek dopiero Ujeżdżam SW pozdro
ja pozdrawiam wszystkich ktorym nie odmachałem :)
Pozdro dla kierownika pięknej czerwonej 33 z najpiękniej brzmiącym motorem 1,7 16V Boxer w Krakowie w okolicach Wawelu po 19 wczoraj.
Odmachane, krótki sprint no ale na Katowice skręcałem, więcej takich ludzi na drodze