no kurza dup.
Printable View
no kurza dup.
Gadałem z Borsukiem przez tel. i mi się telefon rozładował... i to chyba na tą okoliczność ten post...
haha :D widzę że idea spotu/zlotu w Piotrkowie się rozrasta :D:D cieszy mnie to bardzo
Jeśli chodzi o niepełnosprawne dzieci to jestem jak najbardziej za, bardzo zacnie to brzmi i myślę, że dla takich dzieci, z resztą dla każdych dużo błyszczących samochodów, radiowozów w jednym miejscu to nie lada zabawa, a co najważniejsze obcowanie z nimi :]
Ja właśnie wróciłem z garażu, lakierowałem felgi na sobotę :D jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę :D
Wracając do alkoholu, kierowcę ze sobą zabieram, hmmm mozna coś pomyśleć, a może grill'a rozpalimy, bo jednak rozpoczęcie sezonu grill'owego to ważna sprawa :D
cinas numer tel. poszedl na pw. i co Panowie lalki wyszykowane?:d bo moja puki co nawet wchaczy z przodu niema:d ale podolam chocbym mial nie spac, a slyszeliscie ze jedna z naszych piotrkowskich alf policyjnych pojechala do serwisu? mam nadzieje ze nie nasza:d
a ja wymyslilem ze jakas nagrode zasponsoruje:) o;) taka mi wczoraj idea wpadła, nie moge byc gorszy od autotrapera;)
No panowie widzę, że organizatorzy robią ten Zlot z pełną parą. Grill albo Ognisko na rozpoczęcie sezonu to świetna sprawa. A co do tematu z chorymi dziećmi to ktoś ostatnio na Forum u nas pisał o jakimś chorym chłopczyku, może mu pomożemy? Jak znajdę temat to podam link
Tweety skontaktuj sie ze mna musimy ustalic jutro