Wczoraj ok. 1 w nocy (czyli w zasadzie dzisiaj...) na wjeździe na most Pionierów od strony Dąbia stała ciemna 146... Niestety w trakcie wciągania na lawetę:(
Printable View
Wczoraj ok. 1 w nocy (czyli w zasadzie dzisiaj...) na wjeździe na most Pionierów od strony Dąbia stała ciemna 146... Niestety w trakcie wciągania na lawetę:(
Franek w piątek ustrzelilem cię na parkingu podziemnym w galaxy.
Hehe, to nie mnie widziałeś, tylko moją ładniejszą połowę;)
Ja w tym czasie byłem na poziomie 0 srebrną Jettą i testowałem silnik TSI:)
PS. Nie wiem czy już widziałeś, ale Sczaniecka w kierunku Wilczej jest od wczoraj otwarta (ciekawe tylko czy to tak ostatecznie...), więc może nie będziesz musiał ganiać belli "dołem" w drodze do pracy:)
Co do silnika TSI to można powiedzieć tylko jedno - jest kur... szybki:mad: Z pojemności 1,4 wyciśnięto 160 KM i 240 Nm, co naprawdę pozwala zwijać asfalt pod kołami - 8,5 sek. do "setki" robi wrażenie! Gdyby nie fakt, że to VW to kto wie czy bym się nie przerzucił na benzynę:P
Faktycznie przyłapałeś mnie na jeździe bez światła na dole Robotniczej:agree:Żarówkę wymieniłem jeszcze tego samego dnia, żeby sobie jeszcze więcej wstydu nie narobić;)
A na Sczanieckiej uważaj na dwie wyrwy na światłach przy radarze (w stronę Wilczej) - ja z tej radości ich w nocy nie zauważyłem i zaliczyłem obie... Aż mi utwór w CD przeskoczył!
Dziś widziałem piękną 156 w sedanie na ładnych 17'' z 147ki, autko widziane w zdrojach koło Lotosa machnąłem ale nie wiem czy był odezw :)
Pozdro dla Pana w błękitnej 156'tce widzianego dzisiaj przy szpitalu w Zdrojach ok. godz 16:30 - Pomachane - odmachane
Tak z ciekawosci, czy ktos z forum czasami nie zamieszkuje w okolicy Grodzkiej/Wyszynskiego i jest posiadaczem czarnej 166?
Dziś, Chojna ok 17:40 pod intermarche czarna 146 na klubowych ramkach.