A dzięki Marti :)
Pozdrawiam również!
My tak po cichu z kolegą ze Szczecina się Mazdami spotkaliśmy... :P :D
Printable View
A dzięki Marti :)
Pozdrawiam również!
My tak po cichu z kolegą ze Szczecina się Mazdami spotkaliśmy... :P :D
Panowie poszukuje niewiasty z czerwonej alfy mito o rej elc 77 kojarzy ktos? Widze ją prawie codziennie na garbarach w poznaniu i potrzebuje kontaktu! Ma w ramkach rejestracyjnych adres tego forum
Moze to fura jej meza ;-) uwazaj ;-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Ja też je widuję w Poznaniu ale szukaj w Łowiczu bo to rejestracje tego miasta :D ;)
Karolaa test na IQ ;)
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 166 mijanej dziś na Lutyckiej w Poznaniu :)
Pozdrowienia dla zielonej 147 PLE widzianej w okolicach Puszczykowa/Lubonia dzisiaj około 3 nad ranem. :)
Pozdrowienia dla białej Giulietty na ramkach klubowych mijanej na ul Radojewo koło 15 :)
Pozdrawiam kierownika oramkowanej 166 FL na blachach PKE mijanej dziś w Kluczborku przed wiaduktem. Kierowca niebieskiej Scanii.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Pozdro [MENTION=79195]ozi[/MENTION] , dupka w dupkę :D
Załącznik 251515
[MENTION=64069]anAlfaBeta[/MENTION] I lusterko w lusterko :P
Załącznik 251579
Pozdrowienia dla oramkowanej na PO mijanej w piątek (26.10) jakoś przed 18:00 w Klęce ;d
Jest tu może kierownik 166FL (chyba granatowej) z Raciborza na ramkach SRC? Mijaliśmy się wczoraj na rondzie, ale było już ciemno i nie wiem czy machałeś. Rzadki widok :)
Pozdrowienia dla Właściciela poniższej Alfy :-)
Załącznik 251863
Udokumentowałeś moje krzywe parkownie :P.
Dobrze ze nie widac jaka brudna :D
Załącznik 253032
Pozdrawiam! :cool:
Pozdrawiam białą 147 fl na POS, którą widuje często w Sławinie. Jest na forum właściciel tego pojazdu?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Czyja 159 sport wagon czarna stoi w Karssonie w Karpicku?
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Witam, tak z ciekawości czy jest ktoś z Piły i bardzo bliskich okolic?
Na razie nic nie potrzeba, pytam tylko z ciekawości :)
Oborniki.
Pozdrawiam kolegę widzianego w czwartek popołudniu w Luboniu.
Pozdrowienia dla właściciela lub właścicielki ślicznej niebieskiej Giulii widzianej dzisiaj na S11 :).
Jechałem 75, więc jeśli mnie widziałeś, to powinieneś skojarzyć :D.
Widziana czarna Alfa 159 na rej Pot51... na parkingu w Slupsku, stoi od tygodnia
Pozdrawiam kierowcę lub kierowniczkę oramkowanej Alfy 159 SW z Akacjowej w Suchy Lesie :)
Pracujemy w tym samym biurowcu?
Ostatnio jeździłem moją 166, dzisiaj już granatowa Mazda ;)
Pozdrowienia dla kierowcy Stelvio mijanego wczoraj około 22-23 zarówno na Marcelińskiej, jak i na Grunwaldzkiej, na blachach "WK...".
PS
Nie działa Ci prawa przednia lampa... :confused:
A tym razem pozdrawiam kierowcę bardzo czarnej 166ki jadącej we wtorek za mną wzdłuż ulicy Szpitalnej :-) Ładna sztuka!
Tomaz widziany na Świerzawskiej , a dokładnie jego Alfa ... Śliczna :)
Ha! Pozdrawiam :)
I dziękuję!
Cały dzień tam spędziłem.
Pozdrawiam właściciela czerwonej GTV środa pod Leroy Merlin w Zlotnikach. Stalem obok, odjechales minute przede mna
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj jeżdżąc pół dnia po Poznaniu widziałem 1 Stelvio. Pod wieczór byłem w Plewiskach na lodach oraz w Lidlu i przez pół godziny widziałem 4 sztuki Stelvio. Szok
Ciekawostka:
Od czwartu do poniedziałku byłem na Węgrzech. Trochę kilometrów zrobiłem (ok 1500). Przez całą trasę i pobyt na miejscu widziałem 2x Giulia Q (jedna na polskich, druga na szwajcarskich blachach), 1x Giulia Veloce (PL), 2x Stelvio (PL i węgierskie). Razem z moją będzie 6 sztuk nowych modeli AR, z czego 4 przyjechały z Polski na wyścig (widziane przy torze). Mam zaszczyt jeździć bardzo egzotycznym autem ;)
Z przyjemnych rzeczy to kilka razy lokalne starsze Alfy mrugały w ramach pozdrowienia - u nas już nie spotykam się z tym niestety...
Obwodnica Środy wlkp giulia czarna. Był mandacik? Jeśli był to chyba niski bo nic nie nauczył. :)
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy Giulia Q z krótką Poznańska tablica. Mijalismy się w Ustroniu.
No to pozdrowienia Mumins-widziany dziś zadek 166 na Wojska Polskiego w Raciborku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk