moj termostat juz wykonczyl wczoraj wracalem z gorzowa w zimnym aucie :(
Printable View
moj termostat juz wykonczyl wczoraj wracalem z gorzowa w zimnym aucie :(
Za tydzień mnie nie będzie, jade autko robić. Czyli dziś nic z tego ? Co do palenia pala pala, tylko czasem jakis aku wysiadzie hehe ;p
siema chłopy, dawno tu nie byłem. Ale widzę że nic się nie zmieniło , tona postów zaległych a kierowczyk Tomasz S. jak zwykle ma cięty język:)
Hej ja chwilowo jestem niedyspozycyjny grypka wzięła i położyła a co do palenia auta poza jedynym incydentem jak sie później okazało kiepskiego paliwa to super zero problemów przy -23 paliło po jednym grzaniu ale autko zatankowane do pełna na shellu ropą zimową naprawde rewelka ale literek prawie 6.30
pozdrawiam
Tomek ja te chyba mam problem z termostatem bo nie chce przekroczyć pierwszej kreski około 70stopni z tym że bude grzeje dobrze co o tym myślisz
trzeba podlaczyc do kompa moze wskaznik przeklamuje bo u mnie zimno w aucie :(
farelke sobie kupcie ,ja wymieniłem termostat i jest ok...a też nawet 50 stopni nie przekraczał
rzeczywiście może okłamywać wskaźnijk jak ostatnio patrzyliśmy też wskaznik pokazywał mniej niz ci laptop pokazywał jak w niedziele bede się czuł w miarę to wpadne na razie leze w wyrze cały tydzień a niunia odpoczywa tyle ze pod chmurką
borsuk ty tyle nie sap mial byc kulig snieg był a kuligu ni słychu ni widu przeczekał troche na forum jak był śnieg a teraz jak juz śnieg topnieje to wielkie porady daje hehe borsuk oczywiscie żartuje i pozdrawiam
jak wam drogi odśnieżali to i śnieg na podwórkach mieliście ...
prezes a ty śnieg miałeś na poidwórku ...aaaaaaaaaaaaa zapomniałem ty nie masz podwórka ....hehehehehehe
pewnie lepiej przemilczeć jak sie kłócić o jakiś śnieg Co dzisiaj przyjechałbym na chwile gdyz jeszcze mnie grypa do końca nie opuściła a niepokoi mnie ta temperatura z twgo co widziałem Tomek organizujesz cos na lodowisku tak???
Ja niestety odpadam. Praca. Jeżeli się spotkacie, miłej zabawy.
te lodowisko to mialo byc dla rodzin ale jest straszna pogoda chlapa itd. az niechce sie wylazic poczekamy na lepsza pogode a ty buszmeno jak chesz to podjedz do mnie to podlaczymy cie do kompa
oki to dam Ci Tomek znać na kome
a ja o 15 na lotnisku jak jełop byłem
jechałem z kołobrzegu przypadek sprawił że byłem
No to czułeś się jak my z Tomkiem na pomarańczowym....;) jesteśmy kwita.... :)
no i po karkowce :(
a u ciebie tomek to tylko darmowa karkówka sie liczy .....z poznania
nie tylko :)
lizus ...a to miał być prezes w 100%
dobra zobaczymy dostaniesz zakaz wstepu do polski a tak wogole masz alfe czy tak jak radziu zony samochod
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
drodzy panowie i nasze drogie panie moze sie wybierzemy odpuscimy wilcze laski pojedziemy tam http://www.forum.alfaholicy.org/zach...km_zachpo.html
ja nie mam alfy
jasne Radziu że tak...i ja też niemam ...ale my nie lizusy...i nie czekamy na karkówke aby żonie zaoferować po drugiej zmianie
borsuk ty przestan chac ! bo łeb ci robi sie pusty ! CO DZISIAJ 15 MOZE BYC ?
Ja mogę być najwcześniej około 17-tej. Więc du...a.
za tydzien jak będziecie robić spota to wpadnę. a oczywiscie jak jakas ekipa pojedzie do szczecinka czy cos tam to sie napewno podłączę. wyjazdy czss zacząć
po rozmowie ze slavolem i widze ze radziu tez chetny, a takze nasze taxi. wyjazdy czas zaczac! zaczynamy 1 kwietnia http://www.forum.alfaholicy.org/zach...km_zachpo.html Kto jeszcze? impreza zaczyna sie o 13 a do przebycia 150km
wiem, że strzelę offtopa, ale podpowiedzcie, gdzie można solidnie zrobić rozrząd w naszych okolicach?? części wszystkie bede miał swoje, chodzi o samą robociznę.
zobaczę co się da zrobić z ekipą z bravo ale na cuda nie liczcie bo jak arek nie napisze to wiela nie pojedzie
jak narazie 2 osoby chętne. sądzę że będzie góra 5 aut