Mam nadzieję, wtedy aj wyczaruję piwko :)
Printable View
gdzie jest moderator...oni mowia o alko na forum motoryzacyjnym;) propaguja asocjacje miedzy woda i samochodami;)
Po ostatnim ogólnopolskim zlocie jakoś mnie to nie przeraża. Aczkolwiek niech ja sie dowiem, że któryś przekroczył 0,5 i autem jechał.....Cytat:
Napisał Dante[PL
Ciemna 166 na Walecznych z klubową ramką mrugnięte, przywitane.
kurcze resti ja już myślałem że sprzedałeś Belle - nie widać Cię, nie słychać...
ja pozdrawiam 123 alfy 156 widziane dziś na trasie ŚŚ/Wrc<sic/Jelcz
jedna mi została w pamięci 156 srebrna na czarnych felgach ala fone gdzieś na wylocie na JelczLaskowice choc to raczej był upław nie wylot
a też gdzieś ramki klubowe widziałem ale juz alfy nie pamiętam XD
no i kurcze srebrna 166 2.0 V6 na legnickiej:crazy_pilot:
156X sprzedaż alfy nie jest brana nawet pod uwagę ostatnio jakoś czasu brakowała liczę że uda mi się pod MM zajechać w następną środę.
Jarek' szukałem miejsca parkingowe mieszkam tam więc wiem że miejsce jest a za chwile go nie ma i znów trza rundkę zrobić w poszukiwaniu kolejnego gdybyś chwilę dłużej postał to pewnie byśmy zdążyli zamienić kilka zdań.
Dzisiaj koło 9 na ślężnej 156 fl SW ciemna z ramkami - trąbiłem :)
Koło 12.30 bordowa 155 na ramkach na brucknera w strone pasażu :)
Wczoraj na Robotniczej koło Wagonowej srebrna 156 na ramkach klubowych z Oleśnicyz właścicielem naprawiającym nam drogi. Pozdrowionka były:)
Widziana codziennie w Lubinie srebrna AR 156 FL SW, tablica GTC.... w forumowej ramce pod Zakładem Górniczym Lubin Wschodni, 1 zmiany.
pozdro dla kolegi w 156, który stanął na Bielanach przy maku ok 22 wczoraj.
nie wiem czy kolega nie z forum, bo dałem mu wizytówkę za szybę i gdy wracał do samochodu to uśmiechnął się i kiwnął ręką w naszą stronę :) staliśmy 50 metrów obok.
Adam
Wczoraj Maykee na Grach ulicznych :P
czyja taka ładniutka, chociaż w "kaloryferowym" kolorze (znaczy się srebrnym) ;) stoi kolejny dzień na Trzebnickiej?
Jak nie przepadam za lakierem w tym kolorze, bo przeważnie jest zaniedbany, to ten jest pierwsza klasa.
Alfa ma lotkę.
Dziś widziana ciemnozielona 145 w Środzie Śląskiej zaparkowana w okolicach ul Flamandzkiej na klubowych ramkach
A ja dziś raina widziałem pod jego garażem.
Albo mi się wydawało, albo rowerami handlował :D
PS. Dzięki za kółko :)
Widziany w Paszowicach kolega 156X chyba (156 po FL, tablice ERA xxxx) :) Tzn kolega jako pierwszy mnie zauważył i mrugnął światłami, ja (akurat jako pasażer) pomachałam :)
a faktycznie była tam czerwona 147FL jak się nie mylę - na rameczkach - i jeszcze mówię do Żony no zobacz miał ramki i nie pomachał... wracalismy z Jakuszowej od koleżanki , a nawet jeden z zaproszonych gości mówił że zna kogoś kto ma czerwoną 147 i że też należy do klubu... więc pewnie chodziło o Ciebie :)
pozdro dla kierowcy 147 widzianego dziś przed Nysą o godzinie 15. jechałem z przeciwka od Niemodlina 156 sw
dziś widziana czarna 147 we wro na skrzyzowaniu karkonoskiej z jezdziecka. alfa przykula moj wzrok felami- ladne szprychy, w lusterku jak sie ogladalem zauwazylem ramki. czarna 147 jtd,blachy RP, lampy a'la gta, kogo widziałem? :)
Dziś na odrodzenia śmignęla mi srebrna 166 DLU 09.... Pozdro. Nie machałem gdyż jechałem służbowym :D
I fajna czarna 156 z sympatyczna kierowniczką :D
Aj no, przecie 156X widziany w sobotę na maślickiej bodajże :)
Pozdrawiam kierowce czarnej AR 156 DZA.... (;klubowe rameczki;), ktory parkuje na ul.Wandy Rutkiewicz ;)
A witam i pozdrawiam :)
Moja mała obecnie u kosmetyczki stoi, więc chwilę jej nie będzie :)
Pozdrawiam kolegę, który namierzył mnie wczoraj na Drobnera :D
Wracałam do domu na "autopilocie" ;), bo ledwo żyłam po ćwiczeniach w klubie. Rozglądanie się było poza moją percepcją.
Gdyby kolega nie zaczął trąbić, to na bank nie zwróciłabym uwagi. Nawet nie wiem, co to był za model 156, czy 159 :lol: Zarejestrowałam tylko SW.
ja trafilem 156X w niedziele na Maslickiej - tylko ze poruszalem sie na piechote, wiec nie mialem czym zatrabic ani zamrugac ;)
ooo ale to musiała być sobota i zaraz po tym jak widział mnie Łysy... w niedzielę wróciłem do Wrocka, wjechałem od Królewieckiej i tyle.
DKL 156 SW obklejona naklejkami alfy na drzwiach i tylniej szybie widziana w niedziele w karpaczu na DMP
Wczoraj mijana błękitna 156 DKL (chyba polift ?) w drodze z Wrocławia do Ząbkowic...
Nie zdążyłem machnąć... Pozdrawiam z czarnej 'jednookiej', poliftowej 147 :)
No moze nawet byla to sobota ;)
myslalem, ze caly dzien ukrywalem sie w domu przed Adamkiem i Wladkiem, ale przypomnialo mi sie, ze do warzywniaka pociskalem przed poludniem w sobote i to wtedy moglo byc!
Dziś późnym wieczorem pod Mc'D na Bardzkiej pieeeeeękna 156 bordowa.
Wjeżdżałem dużym dostawczakiem i nie zdążyłem machąć jak wyszedłeś z auta :) Ach ten głód :)
dziś na bank widziany Mumin koło Galerii Dominikańskiej - leciałeś prosto ja skręcałem w lewo i żółta 145 ale czy to był Carlos to nie wiem - zauważyłem w ostatniej chwili... wszystko około 19 - pzdr!!!