no to niedziela :)
Ja proponuje Kleczewianka godzina 17, może być??
Printable View
no to niedziela :)
Ja proponuje Kleczewianka godzina 17, może być??
Dobra też będe jutro 0 17 w Kleczewiance!!
Dzięki za spota, było ... wiosennie, dawać foty, bo ja nie wiem jak zapodać. ;)
Dawać foty !
Było miło i przyjemnie, oby więcej takich spotkań :) dodaje fotki. Jeden kolega pokazuje na nich jak ma wy....ane :) i ciągle kręci się obok mojej Alfy, chyba mu się spodobała :) Załącznik 91490 Załącznik 91488 Załącznik 91489 Załącznik 91487 Załącznik 91486Załącznik 91485
moje auto najjasniejsze i najbardziej uj#@!#ne :cool:
ta czarna piekność nieco z boku - końcówka banderoli 66 -
to kolegi Michala vel Xofer?
Dziękuję moja też:P
i jak z moja!!
W końcu będę musiał zająć się moim zderzakiem :(
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._visconti.html, chętny ktoś na breloczki?? 10 zł sztuka przy zakupie 5 wysyłka gratis :)
Pirat jak coś to w sobotę możemy podjechać do niego po południu!!! A co do breloczków to kup i na spocie rozdaj:P
dobra Pany i Panny pogoda sie poprawia trzeba by jakiegoś spota plenerowego zorganizować :cool:
Moja propozycja w dłuugi weekend wyruszyć do Skoja na cały dzionek czyli jak zwykle rodzinnie i z duza ilością piwka :)
Komu pasuje a komu nie??
Jestem za :)
Możet byk
A kiedy ten dlugi weekend jest?
Proponuje coś koło 1-2 maja bo 4 jest Dzień Strażaka i pewnie Wonski i ja będzie grillować u siebie w remizach :), a 5 jade na Lech - Wisła :) a może zamiast Skoja wybrać Ślesin i park linowy i tak samo piwko i inne pierdoły :) aktywnie trzeba aktywnie bo brzuchy od piwa rosną :P
Ja jednak jestem za skojem ;) Pirat na bank Cię przekonam ;)
Załącznik 92847
i jak??
hmmmm jestem za opcją nr. 3
waham się ;)
Opcja nr 3. Dla mnie i Klaudyny obowiązkowo polówka.
mnie tez własnie 3 najbardziej i później 1 :)
1 i 3 wniosek nasuwa się jeden, jak bedzie dobra cena to koszulka polo w wersji 1 i t-shirt w wersji 3 :P
Koledzy i koleżanki, czy gdzieś w Koninie lub okolicach robią renowację felg? Macie jakiś namiar na coś godnego polecenia? ;)
Gośka 3, ja z Wiktorem... 3, z tym że dla mnie polo
Ja tez jestem za nr 3 :) ogolnie to nie lepiej z przodu zrobic to logo a z tylu na plecach sama ksywke,imie?