tak, byloby miło :) @sdero, dzieki, jesli nikt na spocie nie bedzie miec, to odezwe sie na priv i najwyzej podjade :)
Printable View
tak, byloby miło :) @sdero, dzieki, jesli nikt na spocie nie bedzie miec, to odezwe sie na priv i najwyzej podjade :)
Ja bede i jak zabiore ze soba FiatEcuScana z kablami jak ostatnio.
moza i ja bym sie zjawił.... W środe akurat bede w krakowie :)
Dawno Cie nie było LIGAR!
e tam nie było. Było, było tylko na spota nie trafiło :)
akurat wczoraj widzialem jak Ligar pieknie zaparkowal swoim SW pod KA...
Ligar wiesz ze KA wystawia wlasne mandaty za zle parkowanie? :D
na prywatnym terenie od SM albo policji :D szczególnie jak zaparkowany jest normalnie tylko akurat ochroniarzowi się nie spodobało... śmiech na sali :D
teraz się trochę zmieniło bo jest ustawa o tzw. terenach prywatnych jak parkingi pod CH i z pewnością parking pod KA pod tą ustawę podlega, chociaż tam i tak wszystko żyje własnym życiem :P
Tu macie dopiero złe parkowanie. Przecierałem oczy ze zdumienia 20 min, a potem zrobiłem to zdjęcie. SZOK!
http://images38.fotosik.pl/706/1868373e0efcc248m.jpg
Tak, ten Pan stoi na środku zatoczki dla autobusów :D
Myślę że się w środę pojawie:)
Wygląda na to,że frekwencja będzie zadowalająca :) Cieszy mnie to. Przypomnijcie mi, o której godzinie?
Dla przypomnienia
Spot
CH Krokus 16.03.2011 (środa) godzina 19:00 1 poziom parkingu zadaszonego
I może w końcu nie bedzie odmarzało łap :D
Witam. Postaram i ja zawitac jako swierzak ;p Pzdr
Ja też nowozrzeszony, ale zapraszam serdecznie :)
Wybaczcie za nie obecnosc,ale moja bella obrazila sie na mnie i postanowila zawitac do warsztatu (wymiana chlodnicy) Byl bym wdzieczny gdyby kolega z naklejkami pojawil sie za 2 tyg. podro for all
frapujący tylko przyjedź autem, bo chce porównać odczyty sond :D
Będę, przyjazd 159 był jednorazową akcją;]
PiterR może bym Ci podrzucił naklejki jak by ktoś chciał bo mnie w tym tygodniu nie będzie.
Postaram się przyjechać :)
Siema... Sorrki ale nie dam rady dzis podbic :( :( :( w nocy szykuje mi sie wyjazd na litwe :/ obowiazki wzywaja... Pzdr
Jak w nocy to nie widze problemu zeby do nas wpasc ;)
No i jak się udał zlot? Zostały jakieś naklejki?:P
Ja byłem około 21 tam ale chyba was już nie było ; /
Na 0 poziomie byli tylko hondowcy z civicami :)
Dziwnie się patrzyli na mnie : O
nie było mnie więc naklejki są :D
Buylo fajnie :) o 21 bylismy w plazie :)
ano fajnie było, nie powiem. Plaza, w Krokusie nie mielismy mozliwości swobodnego "rozsiądnięcia się". Cieszę się, że hhistorie związane z multiplą mojego kumpla się podobały, postanowił następnym razem wziąć udział czynnie w spocie - przyjechać mulpą, a nie jako mój pasażer :)
Sorki wielkie że mnie nie było ale miałem przygodę
mianowicie Alfa stała od wtorku na parkingu pod firma i wczoraj ruszam i czuje że jekos dziwnie auto pływa zatrzymuje sie patrze koło luźne
przygadam sie dalej a wszystkie śruby w 4 kołach poluzowane i nie wiem czy ktos chciał mojej śmierci czy ktos sobie przygotował juz żeby mi ukraść felgi
i dzisiaj cały dzień bede sprawdzał nagranie z monitoringu
nie podaruje skurw...la tego, chcieli moja Kochana Alfe bez bucików zostawić
i pojechałem do mechanika posprawdzać zawieszenie itp ale na szczęście nic więcej nie zrobili
Ciesz się, że nie masz DPF-a. Mojemu kumplowi w Mercu w nocy na parkingu wycięli :(
Ciekawe, że nikt nic nie słyszał i nikt nic nie widział...
Pewno komuś się spodobał wzór felg... kupuj predko zapezpieczenia np. McGard sa bardzo dobre jakościowo
hmm, ktoś wspominał o jakimś większym spocie regionalnym - kiedy i gdzie ma się takowy odbyć?
w krakowie pewnie jakoś w kwietniu ;)
PiteR wylazisz z windy w galerii krakowskiej z taaaakim wielkim plecakiem i znajomych nie poznajesz :p
co ile takie spotkania są:)?może bym się wreszcie na jakiś załapał.