Limit jest mały bo oni próbują mi dać cokolwiek za parę groszy żebym tylko przy tym został, a ja mam ich gdzieś teraz za 30 zeta mam 12 MB/s bez żadnego limitu.
Printable View
Limit jest mały bo oni próbują mi dać cokolwiek za parę groszy żebym tylko przy tym został, a ja mam ich gdzieś teraz za 30 zeta mam 12 MB/s bez żadnego limitu.
no domyslam sie, ja szukam czegos do 50 zlociszy i tak przynajmniej z 10 gb limitu zeby bylo, wolalbym zalozyc sobie cos z kabla ale niestety nie mam takiej mozliwosci, czesto jest mi net potrzebny np w jakims terenie, no a w tel to niestety marna opcja
Koledzy dołączę do tematu - jeżeli chodzi o internet mobilny to Plus chyba bije na głowę wszystkich szybkością, o Orange to nawet nie myśl - tragedia w Płocku, ja mieszkam na podolszycach i Orange działa jak by to był jeszcze internet "wdzwaniany" na linii tepsy ;) a Plus gdzie się nie pójdzie śmiga szybciej właśnie niż nie jeden internet na kablu :)
Właśnie myslałem bardzo powaznie o plusie, tymbardziej ze mieszkam ponad 30 km od płocka i u mnie z zasiegiem neta jest lekko mowiac srednio, no ale poki co plus pozyczony daje rade.
- - - Updated - - -
Panowie, pomoże ktoś w zdobyciu paliwka? Od razu mówie, ze to nic nie kosztuje, a nie jest to ściema, trzeba wejść w ten link: http://www.dotankuj.pl/?r=1tfmq3sys2qs4cgww0c84wwg0skg8kswkss0wowc00gskwg 4ss z góry wielkie dzieki :)
panowie samochód wibruje mi powyżej 150... można by rzec, że skacze jak kangur...
wiem, że mam kopnięty czujnik od pedału gazu, czy możliwe że przez to się otwiera EGR i silnik wpada w wibracje ?
Ma ktoś może dostęp lub wie gdzie są fotki z niedzielnego spotu????
NO pisze do Kosy ale uparty coś i nie chce mu się wrzucić fotek :D
A taki słodki prezent dostałem ostatnio od mojej przyszłej żony na urodziny ;)
Załącznik 104901
Za....sty :D
No i Alfa pokonała dystans 500 km bez problemu z bardzo dobrym wynikiem spalania :) wystarczyło jej tylko 5.4 na 100 km :)
Pozdrawiam z Zakopanego :D
rdk_ to ja ;)
btw. masz przepalony prawy stop :P
---
Seba 5,4 z klimą czy bez ?
Panowie, mam dwie sprawy, po 1: zna ktoś właściciela tej perełki?Załącznik 105547
No a po 2 po bardzo okazyjnej cenie zadobyłem końcóweczkę na wydech Ultera o taką:Załącznik 105548Załącznik 105549Załącznik 105550Załącznik 105551w związku z tym mam pytanie, jak myślicie nie będzie ona trącac goolfem mk3 ew. mk4???? :P
rdk_ po mieście się nie rozpędzam więcej niż 70/50... złe doświadczenia :D
Robert... 5,5 w trasie bez klimy ? O.O
W zeszłym tygodniu zrobiłem 1600 km w ruchu mieszanym i autostradami(170-180 wychodzi mi 7,5-8), rzadko włączając klimę, wyszło mi 5.0... a jechałem dynamicznie, ale ostatnio robiłem pompę paliwa - uszczelki, czyszczenie.. i średnie spalanie mi spadło średnio o jakieś 0,3 -0,4
Po mieście mi wychodzi 5,3 z klimą 6,0 :d
A czasami jak jadę sobie wieczorkiem to zejdę nawet do 4,6 i też bez emeryckiego toczenia.
A końcówka spoko, mnie jakoś nie razi :P
No ja swoją mierzylem właśnie na ekspresowej i prędkości 150-180 więc może dlatego
skąd masz końcówkę ?
Sa chętni na ten wyjazd pod namiot? Jak coś to zbieraja się chlopaki o 18 pod teatrem.
Znajomy rozbieral swoją lancie kappe 3.0 i stwierdził ze do lybry mu nie pasuje to odkupilem od niego za 4 pack :D
- - - Updated - - -
rdk ja odpadam, zresztą mówiłem juz na spocie ze nie ogarne się z czasem
[QUOTE=robert_t18;1245087]Panowie, mam dwie sprawy, po 1: zna ktoś właściciela tej perełki?Załącznik 105547
Znajomi ostatnio we trzech znaleźli taką alfę, którą ktoś "porzucił" ponad rok temu. Postanowili ją przywrócić do życia, ja pewno też będę trochę przy niej grzebał tak więc kupa fajnej zabawy się szykuje. 3.0 V6 w automacie, skóry klima itd praktycznie full opcja. Za jakiś czas może uda się wyciągnąć tą alfę na jakiś spocik. Do zrobienia głównie kosmetyka i trochę elektryka zawodzi, ale miejmy nadzieję że uda się ogarnąć i kolejna fajna alfa do nas dołączy.
Kurde, coraz czesciej mysle nad zbudowaniem własnego projektu, miałem kilka momysłów, miedzy innymi właśnie jakaś AR 146 z boxerem, albo właśnie odbudowanie takiej 164-ki, a najbardziej szalonym i jednoczesnie najbardziej realnym był Fiat 126 JTD :D a mianowicie zabrakło mi jednego dnia do zakupu malacza z padnietym silnikiem ;/
No z tą 164 może być fajnie. A ja po mału zaczynam robić swoją alfunię. Trochę będę modyfikował ale po mału i z głową, no i zależy wszystko od funduszy. Pierwsze zmiany będą napewno w układzie wydechowym......a później zobaczymy.
A propo wydechu:)Załącznik 105718Załącznik 105719Załącznik 105720
Mała rzecz a cieszy :D
Hehehe bo takie rzeczy cieszą najbardziej :D
Jesli dobrze pojdzie to w przyszlym miesiacu wyleci kat i wpadnie blacha pod silnik:)
Panowie, nie wiecie moze czy gdzies w płocku albo w płonsku jest jakas mieszalnia lakierow ktora nabija to w spray? chce sobie pomalowac konsole i tuby zegarów w kolor karoserii
Farbe nabijaja na jachowicza, po stronie jak sie leci na podole. Miedzy skrzyzowaniami przed starym Zusem a za takim duzym białym wieżowcem gdzie znajduje sie poczta, co do 164. 2.0 V6 TB. Kolo pracuje w kręgielni w Wiśle, zajmuje się kręglami i bilardem:)
Ok dzięki Saszka :D
W Płońsku nabijają na targowej za światłami w stronę ''mrówki''.
Panowie a nie wiecie może orietacyjnie jaki byłby koszt zagarnięcia u nich tak ok 500 ml perły? Albo chociaż jakies namiary so tych mieszalni macie?
Ok dzieki, jutro dzwonie, bo teraz juz za pozno troche
pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW z ramką jedynie z tyłu WP 49...F na rogu Sienkiewicza/Bielska :)
Ja u nich zamawialem jedynie maty i placilem ok 30 zł za puszke
pozdrawiam Płock i okolice
Witamy nowego? Alfaholika :D i również pozdrawiamy
Witamy kolegę i zachęcamy do pisania na forum i wpadania na spoty ;)