Było ciemno i nic nie widziałem :D ale to napewno nie JA! :D
Podrawiam także ekipe która byla w Wadowicach, szkoda tylko że tak krótko mogłem być ale już ledwo żyłem a jeszcze trzeba było wrócić 70 km do domu :D
Printable View
pomocy skad wziasc klubowa ramke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
pozdrawiam jeszcze raz goscia ktory kolo godziny 7:30 wjezdza pod klasztor (siercze) od strony kopalni, swoja 166
moze w koncu gosc sie odezwie :)
pozdrawiam bordowa alfe gtv ktora wczoraj kolo 19mijalem w jastrzbiu na ul slonecznej
Pozdrawiam Alfisti z czerwonej 145 (SPS... chyba ktoś z Forum) mijanej przed Kętami oraz bliźniaczej 159 w Międzybrodziu na drodze na Przegibek. W obu przypadkach "łapki" były.:hello:
ja pozdrawiam własciciela(kę ) srebrnej 166 widzianej dzisiaj ok godziny 15tej na wlocie do zduńskiej woli od strony łasku :) wołałem cie przez radio ale niestety bez odzewu z twojej strony ale mim o to wszystkiego dobrego :)
Pozdrowienia dla 'Loli GTA' spoglądającej na mnie przez szybkę w pracy :hello:
Sorki, ale musiałem uciekać ze skrzyżowania bo po kursanta śmigałem, ale zdążyłem się uśmiechnąć :D
pozdro dla ryloona ktorego wpuszczalem na ul K.Miarki z ul.Rybnickiej/Żorskiej (mozliwe ze mnie niepoznal bo jechalem sluzbowym lanosem z kogutem na dachu)
i pozdro dla Slavika ktory takze mnie niezauwazyl (moze przez ten mundur i sluzbowego lanosa) jak przez ganinex przejezdzal a ja przy aucie stalem
Dzisiejsza trasa Mysłowice-Lublin-Mysłowice
Pozdrowienia dla 156tki na włączonych halogenach i ramkach klubowych :) rej nie wiem jaka, kolor też nie wiem ale jasny jak pamiętam :)
pomachał, odmachałem :)
a gdzie to było, to kurde nie wiem :D w Lublinie bodajże :D
Pozdrawiam tatę Jagiela, wyjeżdżającego z Kauflandu w stronę os. Karpackiego ok. 12:30 w BB. Cóż, nieodmachane... Może następnym razem.
PS: Srebrna Toyota Yaris na 'L' i machający instruktor to raczej na pewno Ja :D
Dzisiaj, Wielicka okolo 15:45, czerwona 156 na ramkach klubowych. Ja stalem w korku. Zaczalem machac, jak juz mnie mijala... :(
Pozdrowienia dla czarnej 156 SWD mijanej dzisiaj w Pawłowicach :) Za późno zauważyłam i nie odmachałam :( Ale witam się tutaj :)
A o której to było, to chyba ja byłem ;)
Pozdrawiam
Koło godziny 16 :30 mniej więcej :)
Pozdrowienia dla załogi srebrnej AR 156 z tablicami SRC3.... widzianej dziś nieco po godz. 12 w Raciborzu na ul. Kościuszki, oraz dla kierownika również srebrnej AR 147 (tablice SRC6...) zauważonego na objeździe w Polskiej Cerekwi i na koniec pozdro dla kierowcy czarnej AR 147 (tablice chyba OK) widzianego na parkingu w Długomiłowicach
pozdrowienia dla czarnej 156 fl sport wagon na rejstracji KR mijanej bodajrze w nowym targu. Pomachane omachane.
pozdrowka rowniez dla czarnej 156 (bodajze v6) na rej KBR ktora zrownala sie moze z 30 min temu na wysokosci czechowic. kolega potem na shela zjerzdzal. poznalem autko w ostatnim momecie i niezdarzylem kiwnac
pozdrowionka dla Kolegi z czarnego Mito widziany kolo szkoy Zeg wjexdzajacy na rondo ja szedlem z prowiantem bo jak wiaodmo przestawil mi sie rozrzad i alfa stoi w radomiu i bedzie przeszczep
jak zwykle - tomcio83 okolice Lidla
no i siostra - okolice przedszkola
Jak to bocian jest że my nigdy nie możemy się spotkać moja alfa codziennie stoi w Będzinie a Ciebie nidzy nie spotkałem na drodze
WYprzedzałem wczoraj klubowicza (tak sądzę po ramkach) w ciemnej 166 z numerami SJZ. Spotkany w Skoczowie, choć ja jechałem... Thalią żony :|
Ktoś się ujawni?
Pozdro dla kierownika "stalowej" 146 z ramkami (czerwony napis Alfa Romeo na drzwiach) mijanego dzisiaj w okolicach stadionu gks na Bukowej w Katowicach.
Pozdrowienia dla pana z Alfy 164 jak dobrze kojarze, spotkanego na drodze S1 w kierunku Cieszyna ;) pomachane(awaryjne), odmachane(długie) :)
a ja pozdrawiam i dziękuję wszystkim Alfaholikom spotkanym w sobotę na żywiecczyźnie tj. sołtysowi Tomaszowi M. oraz jego małżonce Małgorzacie M. :), Marcinowi, Ligarowi, Dominice, Piterowi, Wojtkowi, Basi, Danielowi, Adamsowi, Katce :) oraz całej reszcie z którą spędziłam ostatni weekend :)
Spóźnione pozdrowienia dla czarnej 147 z dyndającym miskiem przy lusterku :D stojącej w piątek koło 18 pod Altusem od strony wejścia do Qubusa. Nie wiem czy to ktoś od nas bo nie dojrzałem tablic, a parkowałem 3 samochody dalej i leciałem odebrać bilety do kina.
Spóźnione, ale pozdrawiam kierownika 147 z parkingu pod Multikinem z sobotniego późnego wieczoru.
pozdrawiam kierownika czarnej 156 SL na kącikowch ramkach widzianego na moscie nad a4 tuż przed ścianą deszczu :D
pozdro dla czarnej 147 widzianej na zakopiance po godz 16. Mrugnałem kierunkami, kolega mrugnął długimi a chwilę poźniej zjechał do carrefoura
pozdrawiam Aniuche05 ,jechałaś za mną od Supnyj :) jechołek biołym Reanult Master na rejestracji TK :)