w rynku ogolnie ciezko z miejscem ;/
wiec Ostoya byla by najlepsza, chyba, ze ktos ma jeszcze jakies propozycje :)
Printable View
w rynku ogolnie ciezko z miejscem ;/
wiec Ostoya byla by najlepsza, chyba, ze ktos ma jeszcze jakies propozycje :)
Alkohol to zuo!!! Nie mogę na to patrzeć po ostatkach. :) :P
Panowie i Panie a co byście powiedzieli na jakieś piwko dzisiaj, mam 3 miejsca to mogę przyjechać po was i możemy na chwile gdzieś skoczyć np. do UFO na bilard albo do atomu na kręgle?
Kurde ja już żonie obiecałem że do teściów pojadę... A o której??? Bo może wcześniej wrócę...
No to może być jak wrócisz :)
- - - Updated - - -
Jak Ty się zdecydujesz to inni na pewno tez się zdecydują, bo na pewno. Będzie im szkoda:-)
ja odpadam pracuje...
Ooo widzę że jak się Łukasz zaczął interesować sprawą to może się udać:-) To o której u Pawła?
heh cichy juz byl wiec was uprzedzil:)a wpadajcie moze cos kupicie bo lipe mam z ruchem...
takiemu to dobrze a oswiata jeszcze narzeka:) pioneer, yamaha, kenwood sa:)
Paweł a do której robisz? Bo takie wypady się robi od 20h wzwyż:-)
pioneer vsx 322 juz za 759zl jest, po pracy do kosciola pasuje mi jeszcze skoczyc wiec troche zejdzie
Widziałem go kiedyś na stronie Euro i nawet się nad nim zastanawiałem ale mam teraz na oku tą Yamahę http://www.euro.com.pl/amplitunery/y...5-czarny.bhtml
Macie któryś z nich na sklepie?
niestety nie mamy, jedynie w zestawach inne modele, z tego co widze koncowka serii, pod zamowienie 3 szt zostaly+ poiedyncze sztuki w innych sklepach wiec cena moze jeszcze zjedzie
Ja osobiście polecam ONKYO. Troszkę więcej kasy ale różnica w stosunku do podanych przez Łukasza modeli i chodzi mi tu o jakość dźwięku. Oczywiście jeszcze trzeba jakieś głośniki w miarę przyzwoite. Na pewno odradzam m-audio i inne tego typu wynalazki znaczy z tego segmentu bo przy tego typu głośnikach to można najtańszy amplituner kupić. :)
- - - Updated - - -
Ja osobiście postawiłem na Onkyo + Wherfedale z tym, że ja Hi-Fi bo kino jakoś mnie nie pociąga. ;) Zależy czego oczekujesz od sprzętu. :) Kino niby modne ale co można się spodziewać od amplitunera za 1000 w którym upakowane jest dosłownie wszystko? Moim zdaniem nie za wiele.
- - - Updated - - -
Chociaż w tym przedziale cenowym to wybieraj markę z jaką się będziesz dobrze czuł. To znaczy tą która da Ci poczucie największej fajności. :) Bo o jakości to bym tu nie dyskutował. :)
aa miejsca wolne masz.. ?? ;p
Grzesiu podaj nr to sie zaraz zdzwonimy :)
mam miejsca nr to 668403264
wszelkie prawa do kopiowania itd itp są zabronione............
No to szalejcie chłopaki bo jak już rodziny pozakładacie to się skończy. ;)
No dokładnie a to niedługo:-)
Czyż bym o czymś nie wiedział? Zostanę dobrym wujkiem? Ty się miałeś nie spieszyć. :p
Jak nie wiesz to wszyscy wiedzą a ty nie? Musiałeś wtedy z kim innym mówić bo laska wie Paweł, Marek ,Piotrek
po ślubie to już zostaje picie w samotności:)
Grzesiek, wiemy, że przejażdżka do kościoła 159-tką Pawła kusi (choć skóry niestety nie czerwone;)), ale nie idź tą drogą :stop:Co do spota trunkowego to Ostoya może być. Jakby kto poległ to mają tam pokoje do wynajęcia ;)
Chłopaki szaleją w ufo, a ja jednak nie mogłem...
dokładnie.
Serio??? Cały czas myślałem że żartujemy o tym ślubie... Mówiłem Paweł żebyś go powoził po tym parkingu!!! Tak to następny chłop na zmarnowanie idzie!!! Ale tak to jest jak się po pniakach z koleżanką jeździ :)
Heh też tak bywa...
Na razie mam w garażu ibizę prawie obklejoną białą perłą więc jedna z alf zawsze na wygnaniu:( a co dopiero jakieś tam audi:) Czekam tylko na czarna folię na dach i wtedy się jej pozbędę. W tej ibizie felgi zrobiłem czarnym matem z Plasti Dip'a. Jak skończę wszystko to założę temat ze zdjęciami (jak mi czasu wystarczy...)
Witam Alfaholików z N.Sącza i okolic, jako że jestem właścicielem Belli od kilku tygodni mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego zacnego grona :D
A tak na marginesie.
Czy to któryś z was był bohaterem tego artykułu z Gazety Sądeckiej :D ??
Załącznik 86110
powitany:) kolejna 159 fajnie:) my nie betanki że zamknięte grono heh, ciekawy artykuł z udzielających się raczej nikt.. tempomat ustawiony na 50km/godz.? dobry zawodnik...
No raczej ciężko używać tempomatu na lokalnych drogach :)